Gratis webhosting voor uw website of webshop

Webhosting is een dienst waarbij je webruimte ter beschikking krijgt waar je jouw website op kan zetten. Webhosting geeft je met andere woorden een plekje op het internet. Website hosting zorgt ervoor dat jouw website via een server in verbinding staat met het internet. Je website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie jouw website intikt in een browser, wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is jouw website online te zien over de hele wereld.

Bandbreedte vs. webruimte

Waar vind ik een goede hosting provider? Hoeveel webruimte heb ik nodig? Wat is bandbreedte? Hoeveel heb ik daar van nodig? Allemaal vragen die bij u kunnen opkomen als u het grote aantal aanbieders van webhosting doorworsteld.

Webruimte is de totale grootte van de bestanden van je website. Bandbreedte is de hoeveelheid dataverkeer dat wordt gegenereerd door personen die je website bezoeken. Bij elk bezoek aan jouw website moeten de bestanden die nodig zijn om de website weer te geven, opgevraagd worden bij de server. Onze Webhero klanten betalen een vaste prijs per jaar en hoeven géén extra kost te rekenen voor bandbreedte en/of webruimte. Een all-in-one prijs zonder verrassingen dus!

Goedkope webhosting? Nee, gratis webhosting!

Kies je voor een Webhero website? Dan krijg je naast een website ook webhosting en nemen wij ook de domeinnaamregistratie voor onze rekening. Je profiteert van gratis webhosting en moet dus zelf geen website hosting kopen.

Kies voor een Webhero website inclusief webhosting 

Maak een afspraak

Meer weten over websites en webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x