Kostprijs webshop

De kostprijs van een basic webshop situeert zich gemiddeld tussen de € 2.500 en € 5.000. Het verschil zit in het ontwerp op maat en de complexiteit van een webshop, de webhosting  en de extra opties zoals een betaalmodule, kassakoppeling, etc. Webhero is een agency uit Leuven dat betaalbare en professionele websites en webshops bouwt. Voor de prijs van € 1.756 excl. BTW all-in heb je een Webhero webshop die er professioneel uitziet!

Maak een afspraak

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe webshop maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele webshop die voldoet aan de eisen kost al makkelijk € 5.000 tot € 20.000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten, vaste kostprijs webshop

Een webshop op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een webshop koopt, betaal je gemiddeld € 300 per jaar aan onderhoud en € 100 aan hostingkosten. Als je kiest voor een Webhero webshop, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs webshop!

Geen tijdverlies

Een webshop op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero webshop staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem inclusief in de prijs

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen online shop te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken en totale omzet.

Kostprijs webshop Artkom

6 redenen om je webshop te laten bouwen met Webhero!

  • Je productpagina’s worden voortdurend geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google
  • Voeg zelf nieuwe producten en updates toe aan je webshop
  • Vanaf 1.756 euro kan je een webshop laten bouwen zonder verborgen kosten
  • Webhero is je aanspreekpunt voor de activering van je online betaalsysteem
  • Volg je bezoekersverkeer op de voet met Webhero Analytics
  • Krijg gratis support & onderhoud

Kostprijs webshop bij Webhero

Benieuwd naar de kostprijs van jouw webshop? Vraag je gratis offerte! 

Bekijk onze referentiesEen webshop laten bouwen met een design naar jouw keuze

Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel. Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! 

Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel! Jouw gewenste design binnen eenzelfde kostprijs webshop.


Kostprijs webshop - Hoy by Kaat

Krijg meer bezoekers naar je webshop

Je hebt een professionele webshop laten bouwen, mooie productfoto’s, leuke teksten en wat nu? Hoe zorg je ervoor dat mensen op jouw webshop terecht komen? Lees onze tips om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. En dat kan alleen als je zelf je webshop kan updaten via een CMS met nieuwe producten, foto's, prijzen, video's, enz. Het op maat gemaakte beheersysteem van Webhero is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kan zelf producten toevoegen, categorieën maken, varianten toevoegen, bestellingen opvolgen, en vele andere toepassingen gebruiken. Je ingebouwd dashboard geeft bovendien in realtime statistieken van je verkoopcijfers weer. Bovendien kan je ons systeem eerst 15 dagen gratis testen alvorens te beslissen of je met Webhero wil samenwerken.  

Kostprijs webshop - webhero integraties

Integraties met jouw Webhero webshop

Webhero webshops zijn superslimme en professionele webshops. In 2020 is de connectiviteit tussen je webshop en andere online tools belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken. 

Hier al 2 voorbeelden van integraties:

1) Mollie

Webhero koppelt snel en zorgeloos met Mollie. Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kan Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat geld veilig van de webshop naar je bank gaat.

2) Sendcloud

Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops. Iedere dag verlies je tijd (en geld) met pakketjes verzenden. Daarom is er SendCloud. Al meer dan 10.000 webshops verzenden 300% efficiënter. Verzend slimmer en goedkoper met Bpost, DHL, DPD en UPS. Met SendCloud kun je in 5 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw shop aanpakken. Ga aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

Kostprijs webshop - By Avelien

Kostprijs webshop

De prijs van jouw webshop is dus afhankelijk van verschillende factoren:

  • Wil je een kijkshop of geïntegreerde betaalmodule?
  • Wil je een webshop die niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk SEO geoptimaliseerd is?
  • Heb je zelf copy/content of wil je professionele copywriting?

We beseffen maar al te goed dat startende bedrijven of ondernemers hun budget weloverwogen inzetten. Een goede webshop is cruciaal, maar velen knappen af op de hoge kostprijs om een webshop te laten maken! Voor de prijs van € 1.756 excl. BTW heb je een Webhero webshop die er professioneel uitziet!

Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels  over e-commerce:

E-book: Beter scoren in Google


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x