Webshop laten maken prijs

Een webshop die volledig past bij jouw huisstijl en hoog scoort in Google? Bespaar tijd en geld op de aanmaak van jouw webshop en kies voor ons gebruiksvriendelijk platform. Voor de all-in-prijs van € 1.756 excl. BTW kan je een professionele webshop laten maken uit  40+ webdesigns met interessante e-commerce integraties en meer. Laat ons kennismaken en ontvang gratis jouw eerste versie van jouw droom webshop!

"Webshop laten maken prijs" gezocht?

De prijs van een basis webshop situeert zich gemiddeld tussen de vijfhonderd en vijfduizend euro. Het verschil zit  in het ontwerp en design op maat, de webhosting en extra opties zoals sociale media integraties. De meeste bureaus werken met offertes, maar bij Webhero werken we met transparante en vaste tarieven. Jouw zoektocht naar "webshop laten maken prijs" stopt hier, want bij ons kan je een webshop laten maken voor € 1.756 excl. BTW. Dat is de all-in-prijs voor een volledig pakket met hosting, professioneel design, e-commerce integraties, persoonlijke service en meer. 

Het grootste pluspunt aan Webhero?

Wat kan je verwachten bij Webhero?

Omdat Webhero net zoals jou niet van onaangename verrassingen houdt, kiezen we voor transparante en vaste tarieven. We willen het voor bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken om online te zijn. Geen ingewikkelde offertes of verborgen kosten. We gaan hier zo ver in dat we de webshop eerst vrijblijvend bouwen. Daarna pas beslist de klant of hij met Webhero in zee gaat. Voor een vaste prijs, inclusief domeinnaam, hosting en andere technische zaken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat transparantie de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe webshop, maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele webshop die voldoet aan de eisen kost al makkelijk minstens € 2.500 tot € 5.000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten

Een webshop op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een webshop koopt, betaal je gemiddeld € 450 per jaar aan onderhoud en € 100 tot € 350 aan hosting kosten. Als je kiest voor een Webhero webshop, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs!

Geen tijdverlies

Een webshop op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero webshop staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken en contactaanvragen.


Laat je webshop maken door Webhero omdat ...

  • De Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines.
  • Wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren.
  • Je toegang krijgt tot het beheersysteem en op die manier zelf jouw webshop kan beheren.
  • Wij een jaarlijks tarief hanteren, zonder verborgen kosten.
  • Je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics.

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal en wij maken een gratis demo van jouw droom webshop. Vervolgens kan je deze demo bekijken in meer dan 40 verschillende webdesigns waardoor je de stijl kan kiezen die past bij jouw persoonlijke look & feel.

Hét Belgische e-commerce platform voor zelfstandigen en KMO's

Webhero verscheen in 2021 in de e-commerce special van De Standaard. Zo werden Jo Deferm en Sander Claes - founders van Webhero -  uitgenodigd om hun verhaal te vertellen, naast toppers zoals Safeshops, BeCommerce en Google. Lees het volledige artikel via onze blog.


“Inderdaad, de gemiddelde doorlooptijd om een Webhero webshop te lanceren is 15 dagen. Dat is strak, maar het kan omdat wij een sterk platform hebben gebouwd én omdat we onze klanten begeleiden gedurende het volledige proces. We helpen met het opzetten van online betalingen, verzendpartners, GDPR, cookies, ...”, aldus Jo."

Jouw zoektocht naar "Webshop laten maken prijs" stopt hier!

In alle bescheidenheid durven we stellen dat Webhero een vernieuwende kijk heeft op de digitale markt en een innovatief webplatform heeft ontwikkeld dat betaalbaar is voor elke ondernemer. Geen peperdure webshops op maat maar een volwaardig alternatief met meer dan 40 webdesigns die hoog scoren in Google, volledig aanpasbaar en responsief zijn. Een offerte aanvragen om een webshop te laten maken is niet nodig. Geniet  van onze all-in-prijspakketten en laat jouw webshop maken op een professionele en betaalbare manier.

Meer weten?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x