Beschikbaarheid en beveiliging

Jouw website is veilig en beschikbaar

Webhero is de digitale held van zelfstandigen en kleine ondernemingen. Het is ons doel om bedrijven online meer klanten en dus meer omzet te bezorgen. Dat kan alleen als ons platform betrouwbaar en veilig is. Security en uptime is voor ons dan ook absolute topprioriteit.

Beschikbaarheid

Het Webhero-platform (en dus jouw website) heeft jaarlijks een uptime van 99,9%. Dit wordt constant gemonitord zodat we bij problemen direct actie kunnen ondernemen. In noodgevallen wordt ons team automatisch op de hoogte gebracht. Ondervind je toch technische problemen? Contacteer dan zeker onze support, we behandelen en antwoorden alle meldingen zo snel mogelijk.

Beveiliging

Alle gegevens verlopen via een SSL-versleutelde verbinding, zowel via je beheermodule als via de domeinnaam van je eigen website. Op die manier worden wachtwoorden en andere data onleesbaar gemaakt voor verzending en kunnen ze onderweg niet opgepikt en gelezen worden.

In samenwerking met twee gespecialiseerde beveiligingsfirma's wordt Webhero geregeld getest om potentiƫle zwakke plekken te vinden en te elimineren.

Hosting en infrastructuur

Webhero gebruikt de diensten van TransIP, Google Cloud Storage en Amazon Web Services, telkens op servers in de Europese Unie. Daardoor is onze infrastructuur geaccrediteerd voor de ISO-normen en GDPR-wetgeving.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x