Snel en gemakkelijk een SEO website check?

Zet even je klantenpet op en zoek in Google met gerichte zoektermen naar jouw producten of diensten. Gevonden… op pagina 3? Dan is er ruimte voor een SEO optimalisatie! Je kan je website een stevige SEO upgrade geven door nieuwe SEO teksten te schrijven, voldoende landingspagina’s online te zetten en metatags toe te voegen.

Als potentiële klanten online de weg niet vinden naar je website, dan is het tijd voor actie. De SEO specialisten van Webhero kunnen een antwoord bieden op jouw vindbaarheid in Google.

Maak een afspraak

Google’s best friend met een SEO website. Check!

De start van een hoge Google ranking start met een responsieve website die goed indexeert en die de juiste zoekwoorden bevat. Vanaf €897 excl. BTW per jaar kan je bij Webhero een SEO website laten maken die 100% naar je wens is. Betaalbaar én snel, want wij maken binnen de 2 werkdagen een gratis eerste versie.

Bouw autoriteit met je SEO website.

Webhero helpt ondernemers door hun website te laten stijgen in de Google rankings. We optimaliseren jouw teksten voor zoekmachines zodat méér mensen jouw website vinden. Door gerichte Call-To-Action knoppen zetten we deze bezoekers om naar afspraken en brochure- of offerte aanvragen.

Krijg real time SEO-advies terwijl je aan je teksten sleutelt.

Met de eenvoudige Webhero SEO-tool mis je nooit meer een optimalisatie. Onze software geeft je kristalheldere taken en advies om je content te optimaliseren. Jouw pagina’s zullen helemaal op punt staan om goed te ranken in Google.

Van een zoekwoordenanalyse met SEO copywriting tot gerichte metateksten en landingpages, onze SEO copywriters halen het onderste uit de kan voor de hoogste Google ranking. 

Kies voor een Webhero website omdat…

 • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
 • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
 • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
 • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Customer centricity

Ontevreden klanten blijven niet. Daarom bieden we onze klanten een persoonlijke aanpak, zoals we het zelf ook zouden willen. Via de Webhero Academy geven we waardevolle inzichten over hoe je website efficiënter ingezet kan worden. Op die manier helpen we bedrijven groeien en stimuleren we de Belgische economie. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en bouw je een netwerk uit.

Transparant en betaalbaar

We willen het voor bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken om online te zijn. Geen ingewikkelde offertes, verborgen kosten of verrassingen. We gaan hier zo ver in dat we de website eerst vrijblijvend bouwen. Daarna pas beslist de klant of hij met Webhero in zee gaat. Voor een vaste prijs, inclusief domeinnaam, hosting en andere technische zaken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat transparantie de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Benieuwd of je website een SEO optimalisatie nodig heeft? Contacteer Webhero en onze SEO specialisten en SEO copywriters doen een screening en geven je graag advies op maat!

Meer weten over SEO? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

 • Hoe beter scoren in Google
 • Search Engine Optimization
 • Betekenis van SEO
 • Hoger in de zoekresultaten dankzij Webhero

E-book: Beter scoren in Google

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

 • Evoke groeit en hun website groeit mee
 • Onze allereerste Webhero klant verlengt opnieuw voor 5 jaar
 • 5 mooie SEO geoptimaliseerde websites door Webhero
 • 5 mooie SEO geoptimaliseerde webshops door Webhero

Webhero Academy

Webhero bouwt niet enkel jouw professionele SEO website. De digitale wereld evolueert sneller dan ooit. Het Webhero-team volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet want het is onze job, onze passie, onze gezonde verslaving zeg maar.

Als digitale held willen we jouw ook helpen om succesvol aan de slag te gaan om het maximale uit jouw website of webshop te halen op SEO vlak. Want, wij zijn er om ondernemers te helpen vaardigheden en knowhow te ontwikkelen die nodig zijn om meer klanten te bereiken, om hun groei te versnellen en om de concurrentie voor te zijn. Daarom hebben we de Webhero Academy opgericht.

Het Webhero Customer Success team zet zich iedere dag in om het digitale leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Wij staan steeds voor je klaar om te helpen bij het updaten en aanpassen van je website. Ook voor tips en advies kan je bij ons terecht. Daarom hebben wij nu ook maandelijks een gratis Open Office moment voor Webhero klanten. We gaan je onder andere uitleg geven over onze beheermodule, nieuwe functionaliteiten toelichten, je persoonlijk verder helpen bij het aanpassen van je website en je tips geven om hoger te scoren in Google. Er is zeker ook steeds tijd om vragen te stellen en andere ondernemers te leren kennen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x