Hoe kies ik het juiste webbureau?

Moeite met het zoeken van het juiste webbureau? Ons gratis e-book is jouw redder uit de nood! In enkele pagina’s doen we uit de doeken waar jij op moet letten wanneer je een nieuwe webpartner zoekt. Ontdek interessante tips, do’s en don’ts.

Het wereldwijde web beïnvloedt de manier waarop wij kopen, bedrijven opzoeken, producten ontdekken, netwerken en business genereren. Resultaat? Jouw website neemt vandaag verschillende rollen op en is cruciaal in het salesproces. Het is de digitale voordeur én achterdeur langs waar klanten, kopers, partners, journalisten, fans en leads jouw bedrijf binnenwandelen. Interessant, toch? Als digitale held van zelfstanden en KMO's helpen we je graag jouw digitale voordeur te verzorgen, zodat jij de beste beslissing kan nemen voor jouw onderneming. Omwille van die reden creëerden we een e-book die ondernemers kan helpen met het kiezen van het juiste webbureau.

E-book: Hoe kies ik het juiste webbureau dankzij Webhero.

Acht manieren om een professioneel webbureau te herkennen!

Ben je een starter en zet jouw onderneming rustig haar eerste stapjes richting digitalisering? Ben je een groeier of een flinke KMO en wil je uitpakken met een professionele website? Dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen! Er zijn digital natives, online marketingbedrijven en webdesign bureaus bij de vleet die samen met jou dit pad kunnen bewandelen, maar hoe kies je het meest geschikte webbureau voor jouw business? Ontdek hier alvast vier van de acht onmisbare skills voor een professioneel webbureau:

1) 24/7 Up-to-date

De online wereld staat nooit stil... Nieuwe policies zoals GDPR, andere SEO regels of Google updates? Een verouderde website scoort meteen minder goed. Kies een web agency dat zijn websites steeds aanpast aan de laatste nieuwe trends.

2) Responsive webdesign 

Hier is geen discussie mogelijk. Iedere website moet vlot toegankelijk zijn op pc’s, tablets en telefoons. Lukt dit niet of moet je bijbetalen voor een mobile webdesign? Schrap die webbouwer dan maar snel van je lijst. 

3) Unlimited web support 

Jouw website staat online, maar je hebt achteraf nog vragen? Niets zo verschrikkelijk als je voor iedere aanpassing een factuur krijgt. Een nieuwe pagina aanmaken, een event online zetten, hulp bij het uploaden van een video, je statistieken opvragen? Kan je terecht bij een gratis supportlijn, dan bespaar je veel tijd en geld en krijg je de ruimte om online wat te experimenteren.

4) Software koppeling website

Wil je je bedrijfsprocessen optimaliseren door bepaalde programma’s te koppelen? Goed idee! Maar... check op voorhand of jouw CRM- systeem of andere tools compatibel zijn met je nieuwe website. Dit bespaart je een hoop kosten achteraf.

E-book: Hoe kies ik het juiste webbureau dankzij Webhero.

De correcte prijs en praktische vereisten?

Hoe transparant communiceert het web agency over de tarieven? Dit zegt veel over hun betrouwbaarheid en werking. Wees op je hoede voor kleine lettertjes of addertjes! De kostprijs om een website te laten maken varieert enorm en hangt vaak samen met verschillende factoren zoals capaciteiten, interne processen, de kwaliteit, opgebouwde expertise, innoverende mogelijkheden, service enzoverder. Binnen het e-book geven we ook enkele tips voor tijdens het offerteproces.

Do's en don'ts bij het selecteren van een langetermijn samenwerking

Een goede online strategie start met een professionele website, maar daar stopt het niet. Je website moet mee evolueren met je bedrijf. Communiceer je bedrijfsdoelen en zoek een partner op basis van je toekomstige plannen. Voorruit denken is dus de boodschap. Neem je tijd om de geselecteerde webbureaus te leren kennen. Binnen ons e-book bespreken we negen do's en don'ts bij het selecteren van een langetermijn samenwerking. We geven er hier alvast vier weg:

Do's: 

  • Het bedrijf begrijpt je korte termijn én lange termijn bedrijfsdoelen?
  • Hun online experts geven het belang aan van webanalytics en voorzien de juiste tools.

Don'ts:

  • De webbouwer voorziet geen support na de go-live? Onderhoud van de website is bijbetalen?
  • De websitebouwer gaat een deel van het werk outsourcen en heeft zo weinig invloed op de timing of de scope van het project?

Zijn wij de perfecte match?

Zoek je een sparringpartner die samen met jou op onderzoek gaat, die een oprecht antwoord geeft en alles op alles zet om jouw online doelen te verwezenlijken? Dan hebben we een match! Webhero is dé Belgische leider in het bouwen van websites en webshops van zelfstandigen en KMO’s. Daarom hebben we een revolutionaire tool ontwikkeld die regelrecht ingaat tegen de beloftes van de grote en dure webbureaus. Bij Webhero heeft u in ‘no time’ een prachtige website op maat van jouw bedrijf die voortdurend mee is met de laatste nieuwe updates en hoog scoort in Google. En dat alles voor één prijs, zonder meerkosten.

E-book: Hoe kies ik het juiste webbureau dankzij Webhero.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x