Wat is de prijs om een website te maken?

De prijs om een website te maken? Eenvoudig. Voor de all-in prijs van € 779 excl. BTW kan Webhero een website maken die volledig past bij jouw huisstijl én die technisch geoptimaliseerd is om hoog te scoren in Google. Wil je een blog, expertise pagina’s, referenties, fotoalbums, video’s of een contactpagina op je website? Dat kan allemaal voor 1 prijs!

Bespaar tijd en budget op de ontwikkeling van je website! Kies voor  Webhero  en kies uit 40 mooie en professionele webdesigns die geoptimaliseerd zijn voor mobiele toestellen.

Maak een afspraakDe prijs van een Webhero website maken uitgelicht

Voor € 779 excl. BTW per jaar heeft u al een Webhero website! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting en persoonlijke service van het Webhero-team dat gevestigd is in Leuven. Wenst u dit te koppelen aan een webshop? De kostprijs van een webshop is € 1.638 excl. BTW per jaar.

Omdat Webhero net zoals jou niet van onaangename verrassingen houdt, kiezen we voor een transparante kostprijs voor een website en een webshop met vaste tarieven.

Website maken prijs
Onze referentie

Website maken prijs Artkom

Laat je website maken door Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe website, maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele website die voldoet aan de eisen kost al makkelijk € 1.500 tot € 4.000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten, vaste kostprijs website

Een website op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een website koopt, betaal je gemiddeld € 300 per jaar aan onderhoud en € 100 aan hostingkosten. Als je kiest voor een Webhero website, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs!

Geen tijdverlies 

Een website op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero website staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem inclusief in de prijs

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken en contactaanvragen.

Customer centricity

Ontevreden klanten blijven niet. Daarom bieden we onze klanten een persoonlijke aanpak, zoals we het zelf ook zouden willen. Via de Webhero Academy geven we waardevolle inzichten over hoe je website efficiënter ingezet kan worden. Op die manier helpen we bedrijven groeien en stimuleren we de Belgische economie. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en bouw je een netwerk uit.

Transparant en betaalbaar

We willen het voor bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken om online te zijn. Geen ingewikkelde offertes, verborgen kosten of verrassingen. We gaan hier zo ver in dat we de website eerst vrijblijvend bouwen. Daarna pas beslist de klant of hij met Webhero in zee gaat. Voor een vaste prijs, inclusief domeinnaam, hosting en andere technische zaken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat transparantie de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Een professionele website maken voor een vaste kostprijs? Webhero is betaalbaar en sluit ideaal aan bij de noden van elke onderneming, van start-ups tot ervaren bedrijven die hun website een stevige upgrade willen geven. Jij levert ons de teksten en de foto’s, wij maken een gratis demo en jij kiest achteraf welk design het beste bij jouw bedrijf past.

Maak een afspraak

Bereken prijs website maken

Website maken prijs

De prijs van jouw website is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Wil je een website of een webshop?
  • Wil je een website die niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk SEO geoptimaliseerd is?
  • Heb je zelf copy/content of wil je professionele copywriting?

We beseffen maar al te goed dat startende bedrijven of ondernemers hun budget weloverwogen inzetten. Een goede website is cruciaal, maar velen knappen af op de hoge kostprijs om een website te laten maken! Voor de prijs van € 779 excl. BTW per jaar heb je een Webhero website die er professioneel uitziet!

Website maken prijsPrijs website gezocht? Wij hanteren zeer transparante en uniforme prijzen. Bovendien is de opstart volledig gratis en vrijblijvend. Neem contact op en laat jouw professioneel online visitekaartje bouwen door onze Webheroes.

Offerte website maken

Website maken prijs The Green Spot

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

 SEO E-book