info@webhero.be 016 66 14 32
menu

Wat is de prijs om een website te laten maken?

Een vraag die Webhero eenvoudig kan beantwoorden! Voor de all-in prijs van € 600 kan u bij Webhero een website laten maken die volledig past bij jouw huisstijl én die technisch geoptimaliseerd is om hoog te scoren in Google. Wilt u een blog, expertise pagina’s, referenties, fotoalbums, video’s of een contactpagina op je website? Dat kan allemaal voor 1 prijs!

Bespaar tijd en geld op de aanmaak van je website! Kies voor het Webhero platform en maak een keuze uit 30 mooie en professionele webdesigns die geoptimaliseerd zijn voor mobiele toestellen.

De kostprijs van een Webhero website laten maken uitgelicht…

Voor € 600 per jaar heeft u al een Webhero website! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting en persoonlijke service van het Webhero-team dat gevestigd is in Leuven. Wenst u dit te koppelen aan een webshop? De kostprijs van een webshop is € 1200 per jaar.

Omdat Webhero net zoals u niet van onaangename verrassingen houdt, kiezen we voor een transparante kostprijs voor een website en een webshop met vaste tarieven.

Bekijk hier de prijspakketten voor een Webhero website of webshop.
Bekijk hier onze referenties van Webhero klanten.

Laat je website maken door Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • u toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • wij een 1-, 3- of 5- jaarlijks tarief hanteren, zonder verborgen kosten
  • u dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Benieuwd wat de prijs is om je professionele website te laten maken? Kies hier je plan!

Een professionele website laten maken voor een vaste kostprijs? Een Webhero pakket is betaalbaar en sluit ideaal aan bij de noden van elke onderneming, van start-ups tot ervaren bedrijven die hun website een stevige upgrade willen geven. U levert ons de teksten en de foto’s, wij maken een gratis demo en u kiest achteraf zelf welke design het beste bij jouw bedrijf past.

Interesse in een Webhero website?