Webshop laten maken

SEO E-book

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij webshops sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om jouw professionele webshop te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Webshop laten maken?

 Ga voor een digitaal wauw gevoel en overtuig je klanten met een stijlvol design, sterke teksten en een hoge ranking in Google! Webhero zet in op professionele webshops voor ieders budget. 

Prijs webshop? Ontdek hier.

Een webwinkel beginnen? Kies een design dat past

Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel? Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel!

Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. En dat kan alleen als je zelf je webshop kan updaten via een CMS met nieuwe producten, foto's, prijzen, video's, enz. Het op maat gemaakte beheersysteem van Webhero is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kan zelf producten toevoegen, categorieën maken, varianten toevoegen, bestellingen opvolgen, en vele andere toepassingen gebruiken. Je ingebouwd dashboard geeft bovendien in realtime statistieken van je verkoopcijfers weer. Bovendien kan je ons systeem eerst 30 dagen gratis testen alvorens te beslissen of je met Webhero wil samenwerken.  

webshop laten maken - webhero integraties

Integraties

Webhero webshops zijn superslimme en professionele webshops. In 2020 is de connectiviteit tussen je webshop en andere online tools belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken. 

Hier al 2 voorbeelden van integraties:

1) Mollie

Webhero koppelt snel en zorgeloos met Mollie. Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kan Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat geld veilig van de bank naar je webshop gaat.

2) Sendcloud

Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops. Iedere dag verlies je tijd (en geld) met verzenden. Daarom is er SendCloud. Al meer dan 10.000 webshops verzenden 300% efficiënter. Verzend slimmer en goedkoper met bpost, DHL, DPD en UPS.

Met SendCloud kun je in 5 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw shop aanpakken. Ga aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

Nieuwsgierig naar alle andere koppelingen? Bekijk de hele lijst hier.

Webshop laten maken - by avelien

Je online webshop laten maken door een expert?

Een slimme keuze! Een professionele online webshop laten ontwikkelen is een tijdrovende zaak én jij moet goed weten wat je doet. Steek dus beter je tijd in het uitwerken van een online strategie en het bepalen van je doelgroep. Focus op je corebusiness! Denk na over hoe je klanten hun weg moeten vinden naar je online webwinkel. Onze webshop specialisten staan stand-by om je tips te geven voor het starten van een webshop én om je webshop online te zetten. Check!

Neem meteen een goede start met je online webwinkel! Je kan bij ons je professionele webshop laten maken én 1 maand gratis  uittesten!

Neem contact op voor een gratis eerste versie van je webshop

Verified by SafeShops.be

Webhero webshops hebben een ingebouwde privacy & disclaimer-module. Je kan in basisteksten  enkele extra velden invullen om de tekst te personaliseren. Daarnaast is er ook een nieuwe module met aanvullende algemene voorwaarden, speciaal voor webshops. De nieuwe teksten zijn conform de regels van SafeShops zodat je het SafeShops-labels kan halen!

webshop laten maken - verified by Safeshops.be

Een webshop laten maken en kiezen voor Webhero? 

Logisch: Omdat wij 'the extra mile' doen voor onze klanten:

Wat is de prijs van een Webhero webshop?

Voor €1.638 per jaar heeft u al een professionele webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, CMS, en persoonlijke service van het Webhero-team dat gevestigd is in Leuven. 

Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Krijg meer bezoekers naar je webshop

Je hebt een professionele webshop laten ontwikkelen, mooie productfoto’s, leuke teksten en wat nu? Hoe zorg je ervoor dat mensen op jouw webshop terecht komen? In deze blogpost gaan we je tips geven om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

Ontvang Tukadoo cadeaubonnen in je Webhero webshop!

Onze Webhero webshops werden deze week alweer een beetje beter! We hebben namelijk Tukadoo geïntegreerd in de Webhero webshop. Als Webhero e-commerce ondernemer kan je nu Tukadoo bonnen aanvaarden.

Wat is Tukadoo?

Tukadoo is dé universele cadeaubon die je overal kan gebruiken in heel België voor om het even wat. Je kan je Tukadoo bon spenderen in meer dan 1000 winkels; bij een wellness, in je favoriete modewinkel, de elektrohandel of voor nieuwe gadgets. En nu dus ook in onze webshops.

webshop laten maken - Webhero

Algemene voorwaarden: aanrader!

Er zijn heel wat wettelijke bepalingen die je moet vermelden al je een webshop wil laten maken. Daarom voorzie je best algemene voorwaarden. Die verzamelen heel wat info over je site en over je producten. Denk maar aan je garantiebeleid, je levertermijn of het herroepingsrecht (zie verder). Met algemene voorwaarden dek je jezelf bovendien in, want duidelijke informatie sluit misverstanden uit. Bij Webhero hebben we voor jullie al een basis tekst laten schrijven door een advocaat. Zo spaar je onmiddellijk al een hele som geld uit. Wil je deze algemene voorwaarden uitbreiden, dan moet je natuurlijk wel zelf aan de slag met iemand die je bijstaat.

Wat zet je in die voorwaarden?

Volgens de wettelijke informatieplicht dien je bepaalde info over jezelf, je diensten en je producten mee te delen:

Je eigen gegevens. Bovenaan plaats je je handelsnaam, je ondernemingsvorm (eenmanszaak of vennootschap), je adres, contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres) en btw- of ondernemingsnummer.

De leveringsvoorwaarden. Het gebied (land) waar je levert, de termijn en de kosten ervan. Best vermeld je ook dat je niet aansprakelijk bent bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Vergeet ook niet dat je product binnen de 30 dagen bij de klant moet liggen, vertraging of niet. Gebeurt dit niet, dan kan die de bestelling annuleren.

Betalingen. Doe je prijzenbeleid uit de doeken: de btw, eventuele extra kosten, de verzendingskosten en de totale prijs. Som ook de betaalmogelijkheden op.

Naast die basisinfo moet je webshop nog een hoop wettelijke regels vermelden:

Beschrijf kort de wettelijke garantie. Die zegt dat je product in goede staat moet zijn en (dus) moet werken. Als dat niet het geval is, heeft je klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling. Je kan er ook voor kiezen om een extra garantie te geven. Informeer in dat geval grondig over de termijn en de voorwaarden.

Neem contact op voor een gratis eerste versie van jouw webshop

Wat met privacy? 

Je moet helder aangeven welke klantgegevens je bijhoudt en wat je ermee doet. De wet is duidelijk: je mag geen gegevens doorspelen aan andere partijen en ze zelf enkel gebruiken voor de bestelling. Om bijvoorbeeld reclamemails te sturen, moet je eerst toestemming krijgen.

Zet ook het verzakingsrecht in je voorwaarden. Als een klant iets koopt op je webshop, dan kan die zich tot 14 dagen na de levering bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij/zij je dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra je het product teruggekregen hebt van je klant, moet jij binnen de 14 dagen de totale kost (dus inclusief verzendkosten) terugbetalen. Komt je product in een verpakking? Dan schrijf je erbij dat je klant het product ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terugstuurt, anders geldt dit herroepingsrecht niet.

Interessante internationale artikels  over e-commerce:

Samengevat...

Webhero is dé digitale held voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. We hebben een ongelofelijk team, veel ervaring en alle knowhow in huis. Wil je een webshop laten maken, dan zijn wij er voor jullie. 

Gratis eerste versie van jouw website? Neem nu contact op!

De prijs voor jouw webshop? 

Die hoeft absoluut niet te duur te zijn. De prijs van een professionele webshop kan van heel goedkoop als je een zelfbouwpakket gebruikt tot 10.000-den euro's voor een webshop op maat. Gezien Webhero zich focust op zelfstandigen en kleine bedrijven is onze prijs betaalbaar. Voor €1.638 per jaar heeft u al een Webhero webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, een CMS en persoonlijke service van het Webhero-team.