Webshop laten maken

Komt dit je bekend voor?

 • Je hebt al een winkel en wil je producten of diensten nu ook online aanbieden.
 • Je speelt met het idee om een gloednieuwe webshop te lanceren.
 • Je hebt reeds een webshop, maar die is dringend aan vernieuwing toe.

Welkom bij Webhero - Webshop laten maken

 • Webhero helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele webshop.
 • Gratis opstart en advies dankzij één van onze Web Advisors.
 • Integraties met Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader.
 • Al meer dan 1.500 zelfstandigen en KMO’s kozen voor een website of webshop van Webhero.

Meer omzet en tevreden klanten? Laten we eraan beginnen!

Contacteer ons voor jouw nieuwe webshop

Bereken zelf de prijs van jouw webshop


Webshop info voor ondernemers:

 1. Wat is de prijs om een webshop te laten maken?
 2. Een professionele webshop laten maken in 4 stappen
 3. Integraties Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader
 4. Een webshop die hoog scoort in Google
 5. Keuze uit meer dan 40 designs
 6. Veilig online verkopen

Wat is de prijs om een webshop te laten maken?

De prijs voor een webshop start vanaf €1.658 excl. BTW/jaar. Via onze handige calculator bereken je zelf de prijs van jouw project. Iedere Webhero klant krijgt een jaarlijkse Webhero licentie waarbij onderstaande zaken inclusief zijn:

 • Je website makkelijk zelf aanpassen
 • Domeinnaam en hosting
 • SSL-beveilingscertifcaat
 • Gratis design updates
 • Gratis technische updates
 • Support
 • Je bezoekers opvolgen via Webhero Analytics
 • Optioneel e-commerce
 • Optioneel real-time SEO advies

De Webhero licentie en modules  voor e-commerce en SEO dienen jaarlijks vernieuwd te worden. Alle geafficheerde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Een professionele webshop laten maken in 4 stappen

Stap 1: Kennismaking en uitwerking voorstel

De eerste stap in de aanloop naar jouw nieuwe webshop? Een kennismaking met één van onze Webheroes natuurlijk. We luisteren naar jouw digitale dromen en geven advies op basis van onze jarenlange ervaring en jouw doelstellingen. Indien gewenst ontvang je een gedetailleerde offerte van jouw project.

Stap 2: De structuur van jouw webshop

We bekijken samen de ideale structuur en set-up van jouw webshop. Zo helpen we je met de categorieën, filters, varianttypes, verzendmethodes, betaalmethodes, etc. Op basis van onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren kunnen we advies op maat van jouw bedrijf geven.

Stap 3: Opmaak webshop en 30 dagen gratis testen

Jouw persoonlijke Web Advisor start met het bouwen van jouw webshop. Wat Webhero echt uniek maakt? Je kan jouw webshop maar liefst 30 dagen gratis testen. Je krijgt gedurende die periode zelf toegang tot de beheermodule zodat je optimaal kan leren werken met jouw webshop. Producten toevoegen, soldenprijzen toepassen, … Dit wordt kinderspel!

Stap 4: Online

Producten toegevoegd? Verzendmethoden check? Betaalmethoden yes? Dan kan jouw gloednieuwe webshop online. Wij zorgen voor de registratie of transfer van jouw domeinnaam én het SSL-certificaat.

Integraties Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader

Het opstarten van een webshop gaat gepaard met een aantal belangrijke keuzes. Welke betaalmethodes wil ik aanbieden? Hoe en via welke partner ga ik mijn pakketjes verzenden? Wil ik mijn webshop koppelen aan een facturatiesoftware? Allemaal keuzes waarmee wij je kunnen helpen, want wij hebben integraties met Mollie, Multisafepay, Europabank, Sendcloud, Bpost Shipping Manager én Teamleader. Bovendien is er geen enkele meerkost voor het implementeren van deze tools.

Een veilige webshop laten maken? Met deze betaalmogelijkheden zit je sowieso safe:

 • Mollie: Ben je net met e-commerce gestart? Met Mollie betaal je geen opstartkost, enkel een klein percentage per order.
 • Multisafepay: Je klanten meteen online laten afrekenen? Multisafepay biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden.
 • Europabank: De ideale betaalprovider voor transacties met betaalkaarten? Europabank verwerkt zélf de betalingen.

Bestellingen vlot versturen? Vertrouw op deze verzend tools:

 • Sendcloud: Populairste verzendtool in Europa voor webshops. Kies zelf je koerier, genereer pakbonnen en volg live de verzending via een track-and-trace nummer.
 • Bpost Shipping Manager: Laat je klanten zelf bepalen hoe ze hun bestelling ontvangen: aan de deur, in een afhaalpunt of aan één van de vele pakjesautomaten van bpost.

Bestellingen registreren en beheren? Kies voor deze facturatiesoftware:

 • Teamleader: Je orders rechtstreeks koppelen aan een facturatietool? Teamleader registreert je nieuwe bestellingen en maakt automatisch voor jou een factuur op.

Een webshop die hoog scoort in Google

Dankzij de technische updates die in de licentie zitten, spelen we alvast handig in op technische SEO. Om effectief hoger te scoren in de ranking, zet je best ook in op inhoudelijke SEO-criteria. Boost jouw vindbaarheid aan de hand van onze SEO-tool die we in house ontwikkeld hebben volgens de regels van de Google kunst.

Keuze uit meer dan 40 designs

Net als in de modewereld, wordt de look van een website bepaald door trends. Wat een jaar geleden nog hipsterproof was, is inmiddels alweer verouderd. Ons platform tackelt dit issue door zelfstandigen en KMO's een website aan te reiken die nooit meer veroudert. Om dit te garanderen, verdiepen onze designers zich een aantal keer per jaar in de nieuwste webdesign trends en creëren ze een nieuw design dat volledig up-to-date is. De afgelopen zes jaar hebben we op die manier zo'n 40 nieuwe designs uitgebracht. De grootste troef? Je kan jouw website kosteloos in een nieuw jasje steken en dit op eender welk moment.

Webshop laten maken? Om jouw website zo optimaal mogelijk te laten functioneren, voert Webhero bovendien ook technische updates door. We zetten daarbij graag in op technische SEO-optimalisatie, zoals bijvoorbeeld de laadsnelheid van jouw website. Daarnaast spelen we vlot in op bugfixes en koesteren we een grote openheid voor de feedback van klanten. Alle recentelijk doorgevoerde updates kan je op de voet volgen via het dashboard van jouw beheermodule. Wat dit concreet voor jou betekent? Een website die voortdurend technisch up-to-date gehouden wordt en dus ook technisch nooit meer veroudert.

Veilig online verkopen

Bezoekers van jouw webshop een veilige surfervaring bieden, is topprioriteit voor onze heroes. Alle Webhero webshops zijn SSL-gecertificeerd en bieden de mogelijkheid om GDPR-conform te handelen. Webhero hernieuwt automatisch de nodige beveiligingscertificaten. Zo kan jij zorgeloos en veilig bouwen aan jouw digitaal verhaal.

Webshop laten maken? Ontdek hieronder enkele van onze e-commerce referenties:

Meer webshop referenties

De digitale held van zelfstandigen en KMO’s

Webhero hielp al meer dan 1.500 ondernemers in Vlaanderen succesvol aan hun digitaal verhaal te bouwen. De digitale wereld evolueert sneller dan ooit en dat beïnvloedt onvermijdelijk ook jouw business. Waar concurrentie vroeger vooral vanuit lokale hoek kwam, is de toekomst vandaag digitaal. Online vindbaarheid is key. Hoe kan Webhero jou helpen? Met een ervaren team van heldhaftige Webheroes en een giga goesting werken we graag samen aan jouw digitale groei.

Webhero maakt betaalbare webshops voor ondernemers. Zowel voor startups als ervaren ondernemers is een webshop dé ideale oplossing om uw business flink te boosten. Laat je webshop maken door Webhero: snel, betaalbaar, mobiel vriendelijk én hoog scoren in Google.

Heb je het druk en ontbreekt je de tijd om zelf een webshop te maken? Sta je op het punt een webwinkel te beginnen en wil je meteen een professionele webshop? Een Webhero webwinkel is dé ideale online tool om je klantenbestand stevig te doen groeien en actief te werken aan de branding van je producten. Gooi je digitale verkoopslijnen open en til je omzet naar een hoger niveau! Met een webshop verkoop je niet langer alleen in jouw regio, maar over de hele wereld.

De Webhero webshops worden ontwikkeld door digitale experts die zelfstandige ondernemers en kmo’s helpen om snel, gemakkelijk en betaalbaar een webshop te maken. In 2016 rolde de eerste Webhero webshop de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 1.500 klanten die bewust gekozen hebben voor een responsive website of webshop die je zelf kan beheren in een betaalbaar en trendy webdesign.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij webshops sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om jouw professionele webshop te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Webshop laten maken?

Ga voor een digitaal wauw gevoel en overtuig je klanten met een stijlvol design, sterke teksten en een hoge ranking in Google! Webhero zet in op professionele webshops voor ieders budget. 

Prijs webshop? Ontdek hier.

Een webwinkel beginnen? Kies een design dat past

Laat de sfeer van jouw bedrijf weerspiegelen in je webwinkel? Vergelijk het met je fysieke winkel! Een mooi ingerichte en ordelijke winkel verkoopt beter, dus trek de lijn ook door naar je online webwinkel! Verloopt de online betaalmodule niet vlot, dan haken mensen af. Maak het je klanten gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk betalingssysteem. Je komt professioneel over en dat boost het vertrouwen!

Webhero werkt met verschillende webdesigns. Je kiest op basis van je product, logo en foto’s welke lay-out zich het beste leent voor je webwinkel!

Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Het is de missie van Webhero om zelfstandigen en kleine ondernemingen professioneel online te krijgen en te houden. En dat kan alleen als je zelf je webshop kan updaten via een CMS met nieuwe producten, foto's, prijzen, video's, enz. Het op maat gemaakte beheersysteem van Webhero is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je kan zelf producten toevoegen, categorieën maken, varianten toevoegen, bestellingen opvolgen, en vele andere toepassingen gebruiken. Je ingebouwd dashboard geeft bovendien in realtime statistieken van je verkoopcijfers weer. Bovendien kan je ons systeem eerst 30 dagen gratis testen alvorens te beslissen of je met Webhero wil samenwerken.  

webshop laten maken - webhero integraties

Integraties

Webhero webshops zijn superslimme en professionele webshops. In 2020 is de connectiviteit tussen je webshop en andere online tools belangrijker dan ooit. Ontdek onze steeds groeiende lijst softwarekoppelingen die ondernemers het leven gemakkelijker maken. 

Hier al 2 voorbeelden van integraties:

1) Mollie

Webhero koppelt snel en zorgeloos met Mollie. Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kan Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat geld veilig van de bank naar je webshop gaat.

2) Sendcloud

Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops. Iedere dag verlies je tijd (en geld) met verzenden. Daarom is er SendCloud. Al meer dan 10.000 webshops verzenden 300% efficiënter. Verzend slimmer en goedkoper met bpost, DHL, DPD en UPS.

Met SendCloud kun je in 5 eenvoudige stappen het logistieke proces van jouw shop aanpakken. Ga aan de slag met het printen van verzendlabels, het verwerken en verzenden van pakketten.

Nieuwsgierig naar alle andere koppelingen? Bekijk de hele lijst hier.

Webshop laten maken - by avelien

Je online webshop laten maken door een expert?

Een slimme keuze! Een professionele online webshop laten ontwikkelen is een tijdrovende zaak én jij moet goed weten wat je doet. Steek dus beter je tijd in het uitwerken van een online strategie en het bepalen van je doelgroep. Focus op je corebusiness! Denk na over hoe je klanten hun weg moeten vinden naar je online webwinkel. Onze webshop specialisten staan stand-by om je tips te geven voor het starten van een webshop én om je webshop online te zetten. Check!

Neem meteen een goede start met je online webwinkel! Je kan bij ons je professionele webshop laten maken én 1 maand gratis  uittesten!

Neem contact op voor een gratis eerste versie van je webshop

Verified by SafeShops.be

Webhero webshops hebben een ingebouwde privacy & disclaimer-module. Je kan in basisteksten  enkele extra velden invullen om de tekst te personaliseren. Daarnaast is er ook een nieuwe module met aanvullende algemene voorwaarden, speciaal voor webshops. De nieuwe teksten zijn conform de regels van SafeShops zodat je het SafeShops-labels kan halen!

webshop laten maken - verified by Safeshops.be

Een webshop laten maken en kiezen voor Webhero? 

Logisch: Omdat wij 'the extra mile' doen voor onze klanten:

Wat is de prijs van een Webhero webshop?

Voor €1.658 per jaar heeft u al een professionele webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, CMS, en persoonlijke service van het Webhero-team dat gevestigd is in Leuven. 

Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Krijg meer bezoekers naar je webshop

Je hebt een professionele webshop laten ontwikkelen, mooie productfoto’s, leuke teksten en wat nu? Hoe zorg je ervoor dat mensen op jouw webshop terecht komen? In deze blogpost gaan we je tips geven om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

Ontvang Tukadoo cadeaubonnen in je Webhero webshop!

Onze Webhero webshops werden deze week alweer een beetje beter! We hebben namelijk Tukadoo geïntegreerd in de Webhero webshop. Als Webhero e-commerce ondernemer kan je nu Tukadoo bonnen aanvaarden.

Wat is Tukadoo?

Tukadoo is dé universele cadeaubon die je overal kan gebruiken in heel België voor om het even wat. Je kan je Tukadoo bon spenderen in meer dan 1000 winkels; bij een wellness, in je favoriete modewinkel, de elektrohandel of voor nieuwe gadgets. En nu dus ook in onze webshops.

webshop laten maken - Webhero

Algemene voorwaarden: aanrader!

Er zijn heel wat wettelijke bepalingen die je moet vermelden al je een webshop wil laten maken. Daarom voorzie je best algemene voorwaarden. Die verzamelen heel wat info over je site en over je producten. Denk maar aan je garantiebeleid, je levertermijn of het herroepingsrecht (zie verder). Met algemene voorwaarden dek je jezelf bovendien in, want duidelijke informatie sluit misverstanden uit. Bij Webhero hebben we voor jullie al een basis tekst laten schrijven door een advocaat. Zo spaar je onmiddellijk al een hele som geld uit. Wil je deze algemene voorwaarden uitbreiden, dan moet je natuurlijk wel zelf aan de slag met iemand die je bijstaat.

Wat zet je in die voorwaarden?

Volgens de wettelijke informatieplicht dien je bepaalde info over jezelf, je diensten en je producten mee te delen:

Je eigen gegevens. Bovenaan plaats je je handelsnaam, je ondernemingsvorm (eenmanszaak of vennootschap), je adres, contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres) en btw- of ondernemingsnummer.

De leveringsvoorwaarden. Het gebied (land) waar je levert, de termijn en de kosten ervan. Best vermeld je ook dat je niet aansprakelijk bent bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Vergeet ook niet dat je product binnen de 30 dagen bij de klant moet liggen, vertraging of niet. Gebeurt dit niet, dan kan die de bestelling annuleren.

Betalingen. Doe je prijzenbeleid uit de doeken: de btw, eventuele extra kosten, de verzendingskosten en de totale prijs. Som ook de betaalmogelijkheden op.

Naast die basisinfo moet je webshop nog een hoop wettelijke regels vermelden:

Beschrijf kort de wettelijke garantie. Die zegt dat je product in goede staat moet zijn en (dus) moet werken. Als dat niet het geval is, heeft je klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling. Je kan er ook voor kiezen om een extra garantie te geven. Informeer in dat geval grondig over de termijn en de voorwaarden.

Neem contact op voor een gratis eerste versie van jouw webshop

Wat met privacy? 

Je moet helder aangeven welke klantgegevens je bijhoudt en wat je ermee doet. De wet is duidelijk: je mag geen gegevens doorspelen aan andere partijen en ze zelf enkel gebruiken voor de bestelling. Om bijvoorbeeld reclamemails te sturen, moet je eerst toestemming krijgen.

Zet ook het verzakingsrecht in je voorwaarden. Als een klant iets koopt op je webshop, dan kan die zich tot 14 dagen na de levering bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij/zij je dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra je het product teruggekregen hebt van je klant, moet jij binnen de 14 dagen de totale kost (dus inclusief verzendkosten) terugbetalen. Komt je product in een verpakking? Dan schrijf je erbij dat je klant het product ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terugstuurt, anders geldt dit herroepingsrecht niet.

Interessante internationale artikels  over e-commerce:

Samengevat...

Webhero is dé digitale held voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. We hebben een ongelofelijk team, veel ervaring en alle knowhow in huis. Wil je een webshop laten maken, dan zijn wij er voor jullie. 

Gratis eerste versie van jouw website? Neem nu contact op!

De prijs voor jouw webshop? 

Die hoeft absoluut niet te duur te zijn. De prijs van een professionele webshop kan van heel goedkoop als je een zelfbouwpakket gebruikt tot 10.000-den euro's voor een webshop op maat. Gezien Webhero zich focust op zelfstandigen en kleine bedrijven is onze prijs betaalbaar. Voor €1.658 per jaar heeft u al een Webhero webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, een CMS en persoonlijke service van het Webhero-team.

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!