Moon Riders

Moon Riders

Moon Riders is een open fiets community voor gepassioneerde fietsers die zich willen inzetten voor het goede doel. Het niveau is van ondergeschikt belang, samen weg, samen thuis is steeds de slagzin op onze maandelijkse community ride tijdens het fietsseizoen. 

Wat Moon Riders vooral kenmerkt is dat de community wil teruggeven aan de maatschappij. Met de fiets als  middel proberen we ons in te zetten voor diverse goede doelen.

Om maatschappelijk verantwoord ondernemen onder de aandacht te brengen organiseren we elke maand ook een netwerk-ride waar ondernemers en zaakvoerders op de fiets worden samengebracht. Een goed doel steunen als bedrijf is zeker zo belangrijk dan winstmarges. 

Elke jaar proberen we een campagne te bouwen rond een bepaald goed doel. We doen dit door een jaarlijkse fietsreis te organiseren naar Calpe in Spanje. Rond deze fietsweek bouwen we een ganse actie waar je verschillende mogelijkheden zult hebben om jouw steentje te kunnen bijdragen.

Moon Riders is een initiatief van de Mechelse sportpraktijk Personal. Als lid van de community geniet je ook diverse kortingen op diensten van de praktijk zoals: trainingsschema's op maat, bike fittings, inspanningstesten, etc. 

Net zo'n mooie website of webshop laten bouwen?

Laten we kennismaken en ontvang gratis een eerste versie van jouw website of webshop!

Meer dan 1.600 ondernemers gingen je voor.
Meer dan 1.600 ondernemers gingen je voor.

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!