De weg naar jouw online webshop…

De grote online webshops zoals Zalando, bol.com, Coolblue… hebben een stevige marktpositie veroverd, maar ook zij zijn ooit klein begonnen. Geloof je in jouw producten? Neem zelf de touwtjes in handen en start met je eigen online webshop. Maak een oplijsting van je producten, bepaal de prijs, maak een keuze in webdesign, fotografeer je producten en start!

Heb je een beperkt budget en weinig technische kennis? Bij Webhero heb je een online webshop vanaf €1.658 excl. BTW all-in, mét begeleiding van onze Webhero webshop specialisten.

Maak een afspraak

Je online webshop laten maken door een expert?

Een slimme keuze! Een professionele online webshop laten maken is een tijdrovende zaak én jij moet goed weten wat je doet. Steek dus beter je tijd in het uitwerken van een online strategie en het bepalen van je doelgroep. Focus op je corebusiness! Denk na over hoe je klanten hun weg moeten vinden naar je online webwinkel. Onze webshop specialisten staan stand-by om je tips te geven voor het starten van een webshop én om je webshop online te zetten. Check!

6 redenen om je webshop te laten bouwen met Webhero!

  • Je productpagina’s worden voortdurend geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google
  • Voeg zelf nieuwe producten en updates toe aan je webshop
  • Vanaf 1.658 euro kan je een webshop laten bouwen zonder verborgen kosten
  • Webhero is je aanspreekpunt voor de activering van je online betaalsysteem
  • Volg je bezoekersverkeer op de voet met Webhero Analytics
  • Krijg gratis support & onderhoud

Neem meteen een goede start met je online webshop! 1 maand gratis een Webhero webshop uittesten? Dat kan!

Vraag jouw gratis demo aan!online webshop - Hoy by Kaat

De kostprijs voor jouw online webshop? 

Die hoeft absoluut niet te duur te zijn. De prijs van een professionele webshop kan van heel goedkoop als je een zelfbouwpakket gebruikt tot 10.000-den euro's voor een webshop op maat. Gezien Webhero zich focust op zelfstandigen en kleine bedrijven is onze prijs betaalbaar.

Dankzij onze vernieuwende aanpak bouwen wij webshops sneller en beter. Daarom is Webhero de beste Belgische partner om jouw professionele webshop te laten maken, te onderhouden en te bewaken.

Snel en goedkoop een webshop maken? Dat kan! Voor €1.658 excl. BTW per jaar heb je al een professionele webshop! Dat is dé all-in prijs voor een volledig pakket met hosting, CMS en persoonlijke service van het Webhero-team.

Ontdek onze scherpe prijzen voor een professionele website of webshop

Bereken zelf de prijs van jouw online webshop

online webshop door Webhero

Webshop algemene voorwaarden: aanrader!

Er zijn heel wat wettelijke bepalingen die je moet vermelden al je een webshop wil bouwen. Daarom voorzie je best algemene voorwaarden. Die verzamelen heel wat info over je site en over je producten. Denk maar aan je garantiebeleid, je levertermijn of het herroepingsrecht (zie verder). Met algemene voorwaarden dek je jezelf bovendien in, want duidelijke informatie sluit misverstanden uit. Bij Webhero hebben we voor jullie al een basis tekst laten schrijven door een juridisch bureau. Zo spaar je onmiddellijk al een hele som geld uit. Wil je deze algemene voorwaarden uitbreiden, dan moet je natuurlijk wel zelf aan de slag met iemand die je bijstaat.

Wat zet je in die voorwaarden?

Volgens de wettelijke informatieplicht dien je bepaalde info over jezelf, je diensten en je producten mee te delen:

  • Je eigen gegevens. Bovenaan plaats je je handelsnaam, je ondernemingsvorm (eenmanszaak of vennootschap), je adres, contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres) en btw- of ondernemingsnummer.
  • De leveringsvoorwaarden. Het gebied (land) waar je levert, de termijn en de kosten ervan. Best vermeld je ook dat je niet aansprakelijk bent bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Vergeet ook niet dat je product binnen de 30 dagen bij de klant moet liggen, vertraging of niet. Gebeurt dit niet, dan kan die de bestelling annuleren.
  • Betalingen. Doe je prijzenbeleid uit de doeken: de btw, eventuele extra kosten, de verzendingskosten en de totale prijs. Som ook de betaalmogelijkheden op.

Naast die basisinfo moet je webshop nog een hoop wettelijke regels vermelden; beschrijf kort de wettelijke garantie. Die zegt dat je product in goede staat moet zijn en (dus) moet werken. Als dat niet het geval is, heeft je klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling. Je kan er ook voor kiezen om een extra garantie te geven. Informeer in dat geval grondig over de termijn en de voorwaarden.

Wat met privacy? 

Je moet helder aangeven welke klantgegevens je bijhoudt en wat je ermee doet. De wet is duidelijk: je mag geen gegevens doorspelen aan andere partijen en ze zelf enkel gebruiken voor de bestelling. Om bijvoorbeeld reclamemails te sturen, moet je eerst toestemming krijgen.

Zet ook het verzakingsrecht in je voorwaarden. Als een klant iets koopt op je webshop, dan kan die zich tot 14 dagen na de levering bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij/zij je dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra je het product teruggekregen hebt van je klant, moet jij binnen de 14 dagen de totale kost (dus inclusief verzendkosten) terugbetalen. Komt je product in een verpakking? Dan schrijf je erbij dat je klant het product ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terugstuurt, anders geldt dit herroepingsrecht niet.

Maak een afspraak met onze experts

Meer weten over webshops? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over e-commerce:

E-book: Beter scoren in Google

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!