info@webhero.be 016 66 14 32
menu

Vraag hier een demo aan

Een vaste prijs zonder contract

Gratis opstart met onze digitale experts

Gratis 1ste versie voor 30 dagen

Elke maand gratis updates

Vraag een offerte aan of bel ons op 016 66 14 32

Webhero mockup
Webhero design milano
Webhero mockup
Webhero design milano
Webhero mockup

Professionele websites die nooit meer verouderen.

Als ondernemer moet je ondernemen… het maken en lanceren van een website neemt het Webhero team met veel plezier van je over. Wij zorgen vandaag dat je webdesign van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen.

Onze klanten

Yasmin Van Craen

Yasmin Van Craen

Zaakvoerder Imperia Vastgoed

Webhero ging tot het uiterste om de implementatie van Whise te laten slagen. De openheid, eerlijkheid en drive om de websites te blijven verbeteren, apprecieer ik enorm. Elke starter, groeier of KMO zou moeten kennismaken met het Webhero team.

Jessica van Humbeeck

Jessica van Humbeeck

Zaakvoerder Thee met een Verhaal

Mijn website is altijd up-to-date en goed vindbaar in Google. En op elke vraag die ik stel aan het Webhero team, reageren ze zo snel. Samengevat? Snelle, vlotte en transparante service!

Yante Van Ham

Yante Van Ham

Punch Powertrain Solar Team

Super gebruiksvriendelijk en je kan alles zelf snel en eenvoudig aanpassen. Webhero communiceert duidelijk, werkt transparant en helpt ons altijd snel verder. Wij zouden het alleszins iedereen aanraden.

Integraties

Webhero sites zijn superslimme websites. In 2018 is de connectiviteit tussen je website en andere online tools belangrijker dan ooit.