Op zoek naar een mooie website? Gevonden!

Ben jij ook meer geneigd om te kopen in een mooie en opgeruimde winkel? In ons onderbewustzijn associëren we schoonheid en orde met kwaliteit en professionalisme. Dat is niet anders wanneer je een website bezoekt en dus laat maken. Webhero zorgt voor een overzichtelijk en mooi webdesign in complementaire kleuren met scherpe en sprekende foto’s en wervende teksten die aanzetten tot actie.

Ben je op zoek naar een mooie website waar je klanten een gevoel ervaren van rust en kwaliteit? Dat is het effect van Webhero! We ontwerpen mooie websites met knappe webdesigns die technisch sterk onderbouwd zijn.

Maak een afspraak

Webhero, 40 mooie websites in 1…

Als websitebouwer hebben we zelf een zwak voor mooie websites. Daarom hebben onze Webhero klanten de keuze uit meer dan 40 moderne webdesigns. Maak kennis met onze nieuwste en populaire website designs Casablanca, Hanoi, Ibiza, Honolulu, Malmö, San Francisco, Paris. Bovendien kan je gratis en onbeperkt switchen tussen de verschillende webdesigns. Aan jou de keuze!

Mooie website ontwerpen Artkom

Hoe werkt het? Jij stuurt ons de foto’s en teksten voor op jouw website en Webhero maakt binnen de 2 werkdagen een eerste gratis versie. Kies een mooi webdesign en bij groen licht zorgen wij dat jouw website online wordt gezet. Snel en betaalbaar!

Ontdek onze scherpe prijzen voor een mooie website of webshop
Maak ook kennis met onze nieuwste en populairste webdesigns

Kies voor een mooie en professionele Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Vanaf €799 excl. BTW kan je een Webhero website laten maken volledig in jouw huisstijl. Deze prijs is all-in, zonder verborgen kosten. De mooiste websites binnen handbereik!

De Webhero Design Shaker uitgelegd in een video

Laat jouw nieuwe, mooie website ontwikkelen door Webhero

Bent u een onderneming met groeiambities en wilt u een website ontwerpen die dit ook uitstraalt? Wilt u een succesvolle website laten ontwerpen die hoog scoort in Google? Investeren in een aantrekkelijke en professionele website zou bovenaan de to-do list van elke ondernemer moeten staan!

Webhero is één van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke web platformen met een keuze uit meer dan 40 designs die kant-en-klaar zijn en binnen de 24 uur online kunnen.

Webhero is jouw digitale partner om een professionele, gebruiksvriendelijke en responsieve website te ontwerpen, volledig in de stijl en visie van jouw bedrijf. Wij hebben meer dan 40 verschillende professionele responsieve webdesigns beschikbaar die je volledig zelf kan invullen en aanpassen aan jouw huisstijl.

Kies jouw groeiplan

Bereken zelf de kostprijs van jouw project

Zo komen onze Webhero designs tot stand:

Wie denkt aan webdesign, denkt aan een ontwerp in een bepaalde huisstijl met een logo, huisstijl kleuren, typerende lettertypes, representatieve foto's en andere kenmerkende elementen. Maar wat als in een webdesign de huisstijl met al zijn elementen wegvalt? Dan krijg je een Webhero design!

Een Webhero design is zo gemaakt dat het in combinatie met elk logo, alle soorten kleuren, foto's en lettertypes, een mooi webdesign vormt. Het maakt niet uit of het nu voor een bouwvakker, een nagelstudio of een verzekeringsmakelaar is; Een Webhero design moet bij elk bedrijf passen.  

Momenteel bevat Webhero een uitgebreid pakket designs met elk hun uniek karakter en eigen indeling. Webhero wordt intussen gebruikt door bedrijven in allerlei sectoren. Nu vraag jij je misschien af hoe deze designs tot stand komen? Daar geven we je hieronder een antwoord op!

Webdesign voor mooie website

Omdat webdesign voortdurend in verandering is, zijn we genoodzaakt vooraf de webdesign trends van het moment te bekijken tijdens een interne brainstorm. Het hamburger-icoontje met deels verborgen menu in de Los Angeles design, de grote hero image op de homepage van ons Lisboa design of het split-screen design in het Miami design, zijn goede voorbeelden van designkeuzes die we maken op basis van de huidige ontwikkelingen. 

Eens we het erover eens zijn wat we allemaal in het nieuwe design willen verwerken, starten we met de eerste wireframes. Zo tekenen we het skelet van het design waarbij na al dan niet veel gomwerk de structuur en plaatsing van alle elementen (call-to-actions, blogitems en een fotogalerij) tot stand komen.

webdesign wireframes voor mooie website

Zo, nu we de nieuwste designtrends kennen en een duidelijke structuur hebben ontworpen is het tijd om het nieuw design te ontwerpen in Photoshop.

Op basis van de stad waarnaar het nieuwe design vernoemd zal worden, maken we een fictieve huisstijl met foto's, kleuren en een lettertype dat bij de specifieke stad past. Al die elementen worden in onze wireframes gegoten waardoor er al een eerste website in ons nieuwe design ontstaat. Tijdens deze stap wordt er ook aandacht besteed aan verschillende details die het design uniek maken. Kijk maar naar het achtergrondpatroon in het Zanzibar design of de speciale call-to-actions in ons Paris design. Ondanks dat het gaat om subtiele kleine elementen, is dit de moeilijkste stap in het design proces. Dit omdat de elementen bij élke sector moeten passen. Sierlijke details passen bijvoorbeeld goed bij een juwelenhandelaar, maar dan weer niet bij een betonbedrijf.

Webdesign voor mooie website

Wanneer het design in Photoshop is afgewerkt, bespreken we tijdens een interne meeting wat er nog beter kan. Eens we het hier over eens zijn, beginnen we aan de front-end: het ontwerp omzetten naar een gebruiksklaar design met bijhorende animaties en met aandacht voor UX en paginasnelheid.

Tenslotte wordt het design getest met verschillende huisstijlen om er zeker van te zijn dat al onze klanten het nieuwe design kunnen gebruiken. Wanneer iedereen binnen het team tevreden is, wordt het beschikbaar voor al onze Webhero klanten. 

Verander van stijl in één klik. Gratis en onbeperkt.

Kies uit een pakket doordachte designs. Elk met hun eigen sterktes én aanpasbaar naar jouw huisstijl. Bekijk ze hier allemaal.

Maak een afspraak

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

E-book: Beter scoren in Google

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!