Kostprijs website

SEO E-book

Kostprijs website

Webdesign bureau Webhero maakt betaalbare websites en webshops. Benieuwd naar de kostprijs van een website? Vraag je gratis offerte! 

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe website maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele website die voldoet aan de eisen kost al makkelijk €1500 tot €4000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten, vaste kostprijs website

Een website op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een website koopt, betaal je gemiddeld €300 per jaar aan onderhoud en €100 aan hostingkosten. Als je kiest voor een Webhero website, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs!

Geen tijdverlies 

Een website op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero website staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem inclusief in de prijs

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken.

Laat je website bouwen door Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • u toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • wij een 1-, 3- of 5- jaarlijks tarief hanteren, zonder verborgen kosten
  • u dagelijks uw bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Benieuwd naar de kostprijs van een website? Vraag je gratis offerte! 

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

Tijdelijke actie

Start jouw webshop in de maand juni en krijg de eerste twee maanden gratis! Je betaalt enkel de opstartkost t.w.v. €99 excl. BTW (inclusief jouw eigen domeinnaam).