Kostprijs website

De kostprijs van een basic website situeert zich gemiddeld tussen de € 500 en € 5.000. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog. Webhero is een agency uit Leuven dat betaalbare en professionele websites en webshops bouwt. Voor de prijs van € 799 excl. BTW heb je een Webhero website die er professioneel uitziet!

Maak een afspraak

Onze tarieven

Bereken zelf de kostprijs van jouw project

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe website, maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele website die voldoet aan de eisen kost al makkelijk € 1.500 tot € 4.000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten, vaste kostprijs website

Een website op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een website koopt, betaal je gemiddeld € 300 per jaar aan onderhoud en € 100 aan hostingkosten. Als je kiest voor een Webhero website, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs!

Geen tijdverlies 

Een website op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero website staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem inclusief in de prijs

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken en contactaanvragen.

Customer centricity

Ontevreden klanten blijven niet. Daarom bieden we onze klanten een persoonlijke aanpak, zoals we het zelf ook zouden willen. Via de Webhero Academy geven we waardevolle inzichten over hoe je jouw website efficiënter ingezet kan worden. Op die manier helpen we bedrijven groeien en stimuleren we de Belgische economie. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en bouw je een netwerk uit.

Transparant en betaalbaar

We willen het voor bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken om online te zijn. Geen ingewikkelde offertes, verborgen kosten of verrassingen. We gaan hier zo ver in dat we de website eerst vrijblijvend bouwen. Daarna pas beslist de klant of hij met Webhero in zee gaat. Voor een vaste prijs, inclusief domeinnaam, hosting en andere technische zaken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat transparantie de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Samengevat...

Webhero is dé digitale held voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. We hebben een ongeloofelijk team, veel ervaring en alle knowhow in huid. Wil je een website of webshop starten, dan zijn we er voor jullie.

Kostprijs website Artkom

Laat je website bouwen door Webhero omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • u toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • u dagelijks uw bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 72 uur later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 40 verschillende Webhero webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.

Maak een afspraak met een van onze Web Advisors

Bekijk onze referenties

Kostprijs website

De prijs van jouw website is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Wil je een website of een webshop?
  • Wil je een website die niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk SEO geoptimaliseerd is?
  • Heb je zelf copy/content of wil je professionele copywriting?

We beseffen maar al te goed dat startende bedrijven of ondernemers hun budget weloverwogen inzetten. Een goede website is cruciaal, maar velen knappen af op de hoge kostprijs om een website te laten maken! Voor de prijs van € 799 excl. BTW per jaar heb je een Webhero website die er professioneel uitziet! Prijs website gezocht? Wij hanteren zeer transparante en uniforme prijzen. Bovendien is de opstart volledig gratis en vrijblijvend. Neem contact op en laat jouw professioneel online visitekaartje bouwen door onze Webheroes.

Kies jouw groeiplan

Meer weten over onze websites? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign:

E-book: Beter scoren in Google

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!