Dirmacom Midelco

Webhero webshops koppelen snel en zorgeloos met het Dirmacom Midelco kassasysteem.

Wat is Dirmacom Midelco?

Dirmacom levert software die een totaaloplossing biedt voor zowel de schoenensector als de fashion. De software is in huis ontworpen door programmeurs en analisten die de schoenen business met de paplepel binnengekregen hebben. Het is een applicatie die op maat uitgebreid kan worden. Het schaalbare softwarepakket kan doorgroeien van singleshop tot multi-filialen, waardoor het een oplossing biedt voor zowel éénmanszaken als voor ketens.

Waarom Dirmacom Midelco API?

Met de komst van e-commerce is er nood aan één platform. Zowel verkopen via het web als direct in de winkels moet naadloos door elkaar gebruikt kunnen worden. Midelco kan perfect communiceren met Webhero webshops. Alles wordt gestuurd vanuit Midelco en alle verdere afhandeling van de orders, retours en terugbetalingen wordt beheerd in Midelco. U kunt ook  werken met de stock van de leverancier zelf. Achterliggend worden artikels via de webshop gelinkt met de stock van de leverancier en zo automatisch door besteld.

Koppel Dirmacom Midelco met je webshop.

Webhero heeft reeds een bestaande koppeling met Midelco. Hierdoor is er geen op maat ontwikkeling nodig wat je veel tijd en geld zal besparen. Met jouw persoonlijke Midelco code is de setup snel gemaakt.

Je webshop koppelen met Dirmacom Midelco >>