Wat betekent de optie 'Publiceer'?

Pagina's

Wanneer je een pagina “publiceert” wordt deze online geplaatst en dus gepubliceerd. Als je een pagina (nog) niet online wilt plaatsen of een pagina tijdelijk niet wilt tonen, dien je bij het paginaoverzicht de optie "publiceer" te deactiveren.


Heb je een andere vraag?

Vind je antwoord in onze FAQ of bel ons op 016 66 14 32

Niet gevonden wat je zocht?

Jennifer Nele Ilse

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00