Waar dien ik de Facebook Pixel code te plaatsen?

Google & social media

De Facebook-pixel is een analysetool waarmee je het effect van je advertenties kan meten en inzicht kan krijgen in de acties die mensen uitvoeren op je website. Je kan de pixel gebruiken om ervoor te zorgen dat je advertenties aan de juiste mensen worden weergegeven.

De Facebook-pixel code die je in de back-end van je website dient te zetten, kan je bekomen Facebook Events Manager. Lees hier de handleiding waar je de code exact kan genereren.

Eenmaal je de Facebook-pixel code hebt, dien je deze volledig te kopiëren (deze start en eindigt steeds met <!-- Facebook Pixel Code -->). Ga daarna in de beheermodule van jouw website naar Instellingen > Tracking & verification. De code dien je te plakken in het veld 'Custom HTML-code in head'.

Het is niet erg als hier al een andere code in staat, je kan meerdere codes toevoegen aan de HTML-code in de head. Zorg er wel voor dat je de code voor of achter de andere code plakt en er dus niet tussenin, anders zal de code van de andere tool niet meer werken.

Heb je een andere vraag?

Vind je antwoord in onze FAQ of bel ons op 016 66 14 32

Niet gevonden wat je zocht?

Jennifer Nele Ilse Karlien

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!