Hoe stel ik mijn verzendmethodes in?

Webshop

De verzendmethodes kan je toevoegen/aanpassen in de beheermodule door rechts bovenaan te klikken op 'instellingen' en vervolgens op 'verzendmethodes'.

De verzendmethodes die je invult, zijn volledig vrij te bepalen door jou. Dit kan per post, via een afhaalpunt, ophalen in de winkel,.. enzovoort zijn.

Om een nieuwe verzendmethode toe te voegen klik je rechts bovenaan op 'methode toevoegen'. Vervolgens kan je de verzendmethode een naam geven. Wanneer je een verzendmethode hebt aangemaakt kan je in het midden tarieven gaan koppelen aan deze verzendmethode. Zo kan je een bepaald bedrag instellen voor verzending naar Nederland, en een ander bedrag voor verzending binnen België. Ten slotte kan je hier ook een gratis levering toestaan bij een order boven een bepaald bedrag. 

Indien je tijdelijk geen producten kunt of wenst te verzenden (bijvoorbeeld wanneer klanten producten enkel kunnen afhalen in jouw winkel), kun je dit aanduiden onder 'webshop voorkeuren'.

Ga in je beheermodule naar Instellingen (het grijze tandwieltje rechts boven) > Voorkeuren en klik in het menu dat links verschijnt op 'Webshop voorkeuren'.
Vink de optie 'Verberg verzendmethode' aan of uit.

Heb je een andere vraag?

Vind je antwoord in onze FAQ of bel ons op 016 66 14 32

Niet gevonden wat je zocht?

Nele Jennifer Ilse

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!