Moet ik voor elke pagina een score van 100 halen?

SEO-tool

Er is een verschil tussen een SEO-geoptimaliseerde pagina en een commerciële webpagina. 

Bij het aanmaken van een SEO-geoptimaliseerde tekstpagina streef je best naar een zo hoog mogelijke score. Van zodra de score van jouw pagina groen wordt, wilt dit zeggen dat je met deze pagina een hogere kans hebt om beter te scoren in Google.
Hou er echter rekening mee dat SEO geen exacte wetenschap is. Hoe hoog je uiteindelijk in de zoekresultaten zult eindigen hangt nog van andere factoren af, zoals wat jouw concurrentie doet bijvoorbeeld.

Je SEO-geoptimaliseerde tekstpagina ga je publiceren, maar niet in de menu van je website zetten. Dit doe je door de optie "menu"uit te vinken in je paginaoverzicht. Je pagina is nu "verborgen" en kan enkel gevonden worden via Google.

Een commerciële webpagina zet je wel zichtbaar op je website, door deze in je menubalk te plaatsen bijvoorbeeld. Je zult merken dat jouw commerciële webpagina's bijna altijd een lagere score gaan halen dan de SEO-pagina's die je hebt aangemaakt.  Jouw pagina's zijn geschreven met een commercieel, klantvriendelijk en leesbaar doel. SEO-pagina's zijn een ander soort pagina's die geschreven zijn met als doel om hoger te scoren in Google. Hierbij is het belangrijk dat je keyword voldoende vermeld wordt, dat je een aantal titels, foto's en filmpjes gebruikt en dergelijke. Ook heb je voor een goede SEO-pagina een tekst van minstens 800 karakters nodig. Dit zijn items niet altijd van toepassing zijn wanneer je een commerciële webpagina aanmaakt.

Gebruik de SEO-tool om er voor te zorgen dat jouw commerciële webpagina's een zo hoog mogelijke score hebben, maar maak je niet te veel zorgen als deze pagina's geen 100/100 halen.

Heb je een andere vraag?

Vind je antwoord in onze FAQ of bel ons op 016 66 14 32

Niet gevonden wat je zocht?

Nele Jennifer Ilse

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!