Je website koppelen met Teamleader CRM

Integraties & koppelingen

Zelf formulieren aanmaken om offertes, aanvragen of inschrijvingen te ontvangen? Dat kan heel eenvoudig met het Webhero beheersysteem. En dankzij onze slimme koppeling met Teamleader zorgen wij ervoor dat de gegevens van deze mensen automatisch in jouw CRM systeem terecht komen. Zo win je een pak tijd én vermijd je typefouten.

Teamleader koppelen aan jouw Webhero website is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Als je inlogt in je Teamleader account vind je in het linkermenu onderaan “Instellingen” en daaronder Integrations > Verouderde API keys & webhooks weergeven > Toon API-sleutels. Daar vind je 2 codes de je nodig hebt voor de koppeling met jouw website:

  • Je API groep

  • Je API sleutel

Teamleader API groep, website laten maken,  WebheroIdealiter open je een tweede tabblad in je browser waar je inlogt op jouw Webhero website. Onder "Instellingen" klik je op "Integraties". Daar vind je Teamleader Web2Lead waar je de API groep en API sleutel kan invullen.

Teamleader instellingen, website laten maken,  Webhero

Zijn de codes ingevuld? Klik dan op “Opslaan” en vanaf dan kan je specifieke velden van je formulieren gaan koppelen met Teamleader.

Teamleader instelling vraag wijzigen, website laten maken,  Webhero

Om een veld te koppelen, moeten ze natuurlijk ook bestaan in je CRM. Vandaag kan je volgende velden koppelen: voornaam, naam, e-mailadres, GSM, straat, huisnummer, postcode, stad, telefoonnummer en website.

Teamleader formulier vraag overzicht, website laten maken,  Webhero

Als je al deze vragen stelt, dan ziet het formulier op je website er zo uit. Je kan zelf kiezen of het veld verplicht in te vullen is of niet. Indien wel verschijnt er een sterretje. Aangezien je gegevens opslaat, moet je vanaf nu rekening houden met de GDPR wetgeving. Daarom voorziet Webhero bij formulieren een verplicht vinkje. De tekst die erbij hoort, kan je uiteraard aanpassen naargelang jouw plannen met de data van je bezoekers. 

Voorbeeld formulier, website laten maken,  Webhero

Eenmaal een persoon het formulier invult, gebeuren er 2 dingen:

1. De gegevens worden opgeslagen in je Webhero beheersysteem. Handig om een makkelijk overzicht te bewaren en eventueel een Excel download te doen.

Overzicht formulier in admin, website laten maken,  Webhero

2. De data wordt doorgestuurd naar jouw CRM. Nu kan je in Teamleader heel makkelijk deals aanmaken of facturen sturen zonder dat je al die gegevens opnieuw moet overtypen. Op die manier win je tijd en loop je niet het risico om schrijffouten te maken. 

Teamleader voorbeeld, website laten maken,  Webhero

Heb je een andere vraag?

Vind je antwoord in onze FAQ of bel ons op 016 66 14 32

Niet gevonden wat je zocht?

Nele Jennifer Ilse

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!