Hoe voeg ik een product toe?

Webshop

Producten handmatig toevoegen

Om een product toe te voegen klik je in de beheermodule bovenaan op het label 'producten' en vervolgens rechts op het groene plusje 'product toevoegen'.

Hier kan je alle informatie over dit product gaan ingeven. 

Tip: let goed op de grijze vraagtekens naast het invulveld. Deze geven jou meer informatie over wat er net in dit veld moet worden ingevuld. Deze stap kan je blijven herhalen per product dat je wenst toe te voegen.

Producten importeren

Je kan er ook voor kiezen om je producten te importeren vanuit een Excel bestand. Klik hiervoor in het productoverzicht rechts op de grijze knop 'Importeren'. Op de volgende pagina kan je een voorbeeldbestand downloaden. Het voorbeeldbestand kan je gebruiken als leidraad om makkelijk alle producten op te lijsten die je graag op jouw webshop ziet. 

Eens je alle producten hebt opgelijst, kan je het Excel bestand importeren in de beheermodule onder de tab producten. Daarna klik je op importeren, je kiest het Excel bestand waarin je net je producten hebt opgelijst en je klikt op 'ga verder'. Als je daarna terug bovenaan in de balk op producten klikt kan je zien dat alle producten daar opgelijst staan. 

Heb je een andere vraag?

Vind je antwoord in onze FAQ of bel ons op 016 66 14 32

Niet gevonden wat je zocht?

Nele Jennifer Ilse

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!