Hoe koppel ik tags aan blogpagina’s?

Pagina's

Je kan tags toevoegen aan jouw blogartikelen, om een onderscheid te maken in de blog categorieën. Op die manier kan je jouw blogpost dus gaan organiseren. 

Hoe ga je aan de slag? Maak verschillende "tags" aan en koppel vervolgens je blogs aan de bijbehorende tag. Zo kan je bijvoorbeeld een blog over een Kroatisch eiland koppelen aan de tag "Avontuur" of een blog over make-up producten aan de tag "Beauty tips".

Ga in de beheermodule van je website ter hoogte van jouw oplijstingspagina naar de verschillende items door te klikken op 'x items'. Vervolgens kan je rechts bovenaan, naast het groene plusje, klikken op 'tags'.

Klik op 'voeg een tag toe' om de eerst tag te gaan toevoegen.

Je kan aan de hand van het groene plusje rechts bovenaan, zoveel tags gaan toevoegen als je zelf wil. Vervolgens zal je bij het klikken op 'tags' alle tags zien staan die je aan de blogpagina hebt toegevoegd. 

Na het toevoegen van tags, kan je deze gaan koppelen aan blogs. Hiervoor ga je naar het blogitem zelf en klik je helemaal onderaan op het veldje 'tags', hier zal je nu een overzicht van de tags te zien krijgen en kan je de correcte tag aanduiden om te koppelen.

Bij elke blogpost op je website worden de tags onderaan getoond. Wanneer je hier op doorklikt zie je alle blogs die gekoppeld zijn aan betreffende tag

Bijkomend SEO-voordeel: de tags zorgen voor veel interne links. Bezoekers zullen ook langer op de website blijven omdat ze na het lezen van een artikel makkelijk kunnen doorklikken naar gerelateerde content.

Lees er meer over in deze blog.

Heb je een andere vraag?

Vind je antwoord in onze FAQ of bel ons op 016 66 14 32

Niet gevonden wat je zocht?

Nele Jennifer Ilse

Wij zijn steeds bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00

Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!