Domeinnaam kopen

Een domeinnaam is het adres waarmee een website van een onderneming zichtbaar is op het internet. Het is jouw eigen online adres op het internet waarmee mensen makkelijk jouw website kunnen bekijken en onthouden.

Een goede domeinnaam registreren is essentieel voor het succes van je onderneming. Een domeinnaam is jouw adres op het internet, het is een koppeling die makkelijker te onthouden is dan een IP adres. Elke website heeft namelijk zijn eigen unieke IP adres, alleen is het voor te stellen dat je 153.486.289.323 bijvoorbeeld niet makkelijk kunt onthouden. Als we de domeinnaam jouwbedrijf.be aan het IP adres koppelen, is jouwbedrijf.be een stuk makkelijker te onthouden. Met een domeinnaam vinden bezoekers je dus makkelijk terug en kan je bovendien professionele e-mailadressen aanmaken zoals info@jouwbedrijf.be

Domeinnaam checken

Om jouw eigen domeinnaam te registreren, controlen we of jouw gewenste domeinnaam nog wel beschikbaar is. Het kan namelijk zijn dat iemand anders deze domeinnaam al bedacht heeft en deze hierdoor al geregistreerd is. Is de domeinnaam vrij? Dan registreren wij de domeinnaam, je hoeft zelf niets te doen. Na de domeinnaamregistratie zorgen we ervoor dat jij de eigenaar wordt.

Domeinnaam kopen

Een domeinnaam kan je niet kopen maar moet je registreren. Door een domeinnaam te registreren bekom je een jaarlijks gebruiksrecht op die domeinnaam. Kies je voor een Webhero website dan moet je zelf geen domeinnaam registreren. De kosten van de domeinnaam zitten dus in de prijs!

Meer weten over websites en webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

Interessante internationale artikels over webdesign: