Kathleen Claes van The JAVA Coffee Company - Ondernemersverhalen #22

Ondernemersverhalen - Kathleen Claes van The JAVA Coffee Company

Wat een mijlpaal... Webhero bouwde onlangs haar vijfduizendste website en mocht dat doen voor niemand minder dan The JAVA Coffee Company. Wij gingen langs bij Elisa by JAVA Coffee, een hippe koffiebar in het hartje van Leuven. Daar spraken we af met Kathleen Claes, CEO van The JAVA Coffee Company én de achterkleindochter van Elisa en Eduard, die in 1935 de koffiebranderij startten. Zo staat er voor het eerst in vier generaties opnieuw een vrouw aan het hoofd. Ook Mohamed Ridouani, de burgemeester van Leuven, kwam langs om Webhero én JAVA te feliciteren. Lees hier alvast enkele highlights van het ongelofelijke moment.

Kathleen Claes van The JAVA Coffee Company. Ondernemersverhalen via Webhero TV.

Webhero bouwt 5.000ste website!

In 2014 bouwden we onze allereerste website ooit, onder de toenmalige naam Smooty. Het prille begin van het Webhero platform. Velen jaren later halen we de kaap van maar liefst vijfduizend websites binnen. Deze digitale mijlpaal is mede te danken aan Kathleen Claes - CEO  van The JAVA Coffee Company. Kathleen was op zoek naar een website voor haar koffiebar te Leuven, Elisa by JAVA Coffee. Zo droomde ze van een gemakkelijke website met een reserveringsmodule en meertaligheid. "Door de corona crisis was het ook belangrijk dat de mensen konden reserveren, en dat we een website hadden in verschillende talen", aldus Kathleen Claes. In september ging haar website online en was onze vijfduizendste website een feit.

Wie is Elisa by JAVA Coffee?

The JAVA Coffee Company bestaat al bijna 100 jaar en toch blijft koffie een hot topicGeen geheim voor Kathleen Claes die in november haar koffiebar opende te Leuven. Met Elisa by JAVA Coffee wil ze hun koffieproduct tot bij de eindconsument brengen in een totaalbeleving. Van het interieur tot alles wat je bij jouw kop koffie krijgt. Ambachtelijke producten geserveerd met hoge kwaliteit. Wij zijn alvast fan!

"Rekenen op een puike digitale dienstverlening is dubbel gewonnen"

Burgemeester Mohamed Ridouani kwam ook even langs voor een babbel met Jo Deferm, zaakvoerder en co-founder van Webhero. Vijfduizend websites is niet niets en bovendien is een puike digitale dienstverlening cruciaal voor de ondernemers in Leuven. Hij legt uit waarom: "Webhero is een voorbeeld bedrijf van hoe je innovatief te werk kan gaan. De ondernemers in Leuven zijn bezig met hun zaak en dan is het belangrijk om een digitale partner te hebben waarop ze kunnen rekenen. Zij worden ontzorgd, kunnen zich focussen op hun core business en hun zaak aldus beter runnen."

Meer Webhero TV

Kathleen Claes van The JAVA Coffee Company. Ondernemersverhalen via Webhero TV.

Pers

Dit verhaal verscheen al in volgende publicaties:

Webhero TV

Binnen de reeks "Ondernemersverhalen" nemen we je elke dinsdag mee naar een andere ondernemer uit de Webhero community. Ontdek inspirerende verhalen en leer lokale ondernemers kennen.Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!