Webhero biedt haar klanten een gratis webshop t.e.m. 31/05/2020


Nu het leven op straat stilvalt, zijn er heel wat zelfstandigen en ondernemingen die met de handen in het haar zitten. Webhero wil haar steentje bijdragen door de webshop-oplossing tot en met 31 mei 2020 gratis ter beschikking te stellen.  

“We zagen dit weekend een piek in online verkoop en bestellingen bij onze klanten die hun aanbod via een webshop of bestelformulier aanbieden. Die piek kwam in de buurt van de cijfers die we zagen met Black Friday en rond Kerstmis. Eigenlijk is het heel logisch en vooral verstandig dat mensen nu liever online hun aankopen doen i.p.v. in de rij te gaan staan aan een kassa. En dat bracht ons op het idee.” 

Veel bedrijven hebben de switch naar e-commerce nog niet gemaakt. Ze vrezen dat ze digitaal niet genoeg onderlegd zijn of denken dat een webshop per definitie gepaard gaat met een zware investering (tijd/geld). Dat hoeft echter niet zo te zijn.

Wij willen zelfstandigen en kleine ondernemingen helpen om zo professioneel mogelijk online aanwezig te zijn en dat betekent dus ook dat we de drempel naar e-commerce willen verlagen. Online (kunnen) verkopen is gezien de recente uitbraak van het COVID-19 virus belangrijker dan ooit.

Om onze klanten te ondersteunen in deze onzekere tijden, bieden we de e-commerce module tot en met 31 mei 2020 gratis aan. Ons Customer Success team zal de komende weken trouwens ook extra webinars inlassen om klanten wegwijs te maken in de wondere wereld van online verkopen.  

Webhero-klanten kunnen hun webshop gratis activeren via deze link, maar ook nieuwe klanten zijn meer dan welkom. Zij betalen tot 31 mei 2020 enkel de jaarlijkse Webhero licentie. Nieuwe klanten kunnen hun aanvraag indienen via deze pagina.