Mark Hobin en Tinne Vanderstukken van FLOW zwembaden - Ondernemersverhalen #25

Ondernemersverhalen - Mark Hobin en Tinne Vanderstukken van FLOW zwembaden

Een zwembad dat geplaatst wordt binnen de twee weken? Het kan dankzij FLOW zwembaden, gespecialiseerd in het plaatsen van polypropyleen zwembaden. Zaakvoerders Mark Hobin en Tinne Vanderstukken maken er bovendien hun missie van om op elke werf zelf aanwezig te zijn. Dat doen ze trouwens niet alleen in de zwembadsector, want ze runnen samen ook een tweede bedrijf: Hobin Woningbouw. In beide bedrijven staan kwaliteit en perfectionisme centraal en dat merk je ook. Bekijk het interview via YouTube of lees hier alvast enkele highlights.

Hoe is FLOW zwembaden ontstaan?

Hoe zijn Tinne en Mark in hun zwembadverhaal gerold? Zowel Tinne Vanderstukken als Mark Hobin, beiden vennoten van FLOW, hebben reeds ervaring in de bouwsector als vennoten van Hobin Woningbouw. Mark werkt al reeds 29 jaar in de bouwsector en is volop bezig met zich te specialiseren in moeilijkere taken binnen de bouwsector. Tinne werkt ondertussen drie jaar in de bouwsector. 

Hiervoor werkte Tinne als sales manager en director in retail maar uiteindelijk heeft ze de stap naar ondernemerschap in de bouw gezet. "De stap naar ondernemerschap is eigenlijk op zich gewoon iets wat ik altijd al uitgedragen heb. Elke keer dat ik werkte, was het alsof ik voor mezelf bezig was. Ik heb altijd gewerkt als een zelfstandige, bij wijze van spreken maar dan in dienstverband. En dat merk je nu wel, als je die overstap maakt, dat is eigenlijk wat ik al jaren wou doen." weet Tinne te zeggen. Bij Hobin Woningbouw speelden Tinne en Mark ook al wat met de aanleg van zwembaden maar nooit voor eigen aanneming. Iets wat ze nu wel doen met FLOW zwembaden. 

FLOW zwembaden, een one-stop-shop

FLOW zwembaden biedt twee diensten aan, enerzijds biedt ze een plaatsing van een zwembad en anderzijds biedt ze een totaalconcept aan. Het totaalconcept omvat de plaatsing van een zwembad maar ook eventuele extra werken zoals een tuin-heraanlegging, het inzaaien van gras, de plaatsing van een poolhouse, allemaal na de plaatsing van het zwembad. Zo is FLOW zwembaden een one-stop-shop, een zwembadbouwer waar je alles kan krijgen wat je nodig hebt, in slechts één stop!

Tinne Vanderstukken van Flow Zwembaden. Ondernemersverhalen via Webhero TV.

Wat is er uniek aan de FLOW zwembaden?

Er zijn twee zaken waarop FLOW zich onderscheidt ten opzichte van andere zwembadbouwers. Als eerste verloopt de plaatsing van de FLOW zwembaden snel, binnen één à twee weken is het zwembad volledig geplaatst. Dit is mogelijk doordat de zwembaden van FLOW op voorhand al gemaakt zijn bij de productie in Bilzen en doordat de plaatsing goed opgevolgd wordt. "FLOW is op elke werf zelf aanwezig om na te gaan dat alles 100% wordt opgeleverd", aldus Mark. 

Als tweede bestaan de zwembaden van FLOW uit polypropyleen, één van de betere materiaalsoorten die je kan gebruiken in een zwembad. Polypropyleen zorgt namelijk voor een betere kwaliteit en dus een langere levensduur van het zwembad. Maar ook de leidingen die gebruikt worden voor de technische structuur van de zwembaden, bestaan uit polypropyleen. Hierdoor zijn de zwembaden van FLOW anders opgebouwd en hebben ze een langere levensduur dan zwembaden van andere zwembadbouwers die voornamelijk gebruik maken van pvc-materialen. 

De toekomst van FLOW zwembaden

De ambitie van FLOW zwembaden is om er echt te zijn voor de klant. Tinne en Mark willen met FLOW hun brood verdienen, maar het is niet de bedoeling dat ze de grootste speler gaan worden. De sterkte van FLOW ligt namelijk in de aanwezigheid en opvolging van de plaatsing van de zwembaden, iets wat minder haalbaar wordt wanneer FLOW een grote speler wordt. Van hieruit zijn de plannen van Tinne en Mark, naar de toekomst toe, om voort te doen zoals ze bezig zijn. Verder kwaliteit afleveren en hun klanten tevreden houden, want gelukkige klanten maken gelukkige zaakvoerders. Een mooie ambitie en een nog mooier plan. Wij wensen FLOW zwembaden nog veel succes naar de toekomst toe!

Meer Webhero TV

Tinne Vanderstukken van Flow Zwembaden. Ondernemersverhalen via Webhero TV.

Webhero TV

Binnen de reeks "Ondernemersverhalen" nemen we je elke dinsdag mee naar een andere ondernemer uit de Webhero community. Ontdek inspirerende verhalen en leer lokale ondernemers kennen.Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!