Saartje Buvé - Ondernemersverhalen #11

Ondernemersverhalen - Saartje Buvé

Saartje Buvé komt uit een ondernemende familie. Haar vader was een rasondernemer en dat inspireerde haar om vorig jaar de stap te zetten en Freelance Office op te richten. Binnen het jaar wierf ze haar eerste drie werknemers aan, een succesverhaal. Hoe kan het ook anders? Papierwerk en administratie zijn voor veel ondernemers dé achillespees van hun business. Freelance Office helpt die ondernemers tijd én geld winnen. 

Saartje en haar team ondersteunen bedrijven namelijk met hun all-round administratie, kostenbesparingen, office management, event organisatie, project management, maar ook marketing- en salesondersteuning en dat al vanaf één uur per week. Tijd en geld besparen start hier! Onze filmcrew ging langs om deze ambitieuze vrouw te interviewen. Bekijk het via Webhero TV of lees hier alvast enkele highlights.

Saartje Buvé van Freelance Office, Webhero TV, Ondernemersverhalen.

Waarom begin je midden corona aan een bedrijf?

Webhero TV moest niet ver gaan om Saartje Buvé te vinden. Haar co-working space bevindt zich namelijk hier bij ons in Officenter, waar Saartje voordien al vijf jaar werkte aan de receptie. Een jaar geleden besloot ze haar eigen bedrijf te starten. Waarom begin je midden corona aan een bedrijf? "Vroeger toen ik in Officenter zat merkte ik dat er veel klanten waren die extra uurtjes administratie nodig hadden. En bijkomend omdat ondernemen bij ons wel in het bloed zit. Mijn vader was ondernemer." vertelt Saartje. Vanaf één uur per week kunnen ondernemers het Freelance Office team inschakelen voor administratieve hulp, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun core business.

"Sommige ondernemers bekijken hun administratie als een achillespees"

Vele ondernemers kennen de struggle. Nog wat factureren na de werkuren, de administratie  doorgeven aan iemand anders of gewoon ergens achter een hoekje leggen. Volgens Saartje een gat in de markt: "Ik denk dat er een missing link is tussen heel veel ondernemers die hun passie doen, maar de administratie als een achillespees bekijken". Met veel plezier neemt Freelance Office het werk van je over: van het bekijken van uitgaande facturen, hoge kosten en slapende contracten tot projectmanagement, freelancers zoeken voor allerhande opdrachten, content plaats op een website of nieuwsbrieven uitsturen. Noem maar op, ze staan voor je klaar.

Vijfjarig doel al bijna behaald in één jaar

Saartje Buvé haar ambities toen ze startte als ondernemer was om over vijf jaar vijf mensen in haar team te hebben. Ondertussen heeft ze haar derde teamlid aangeworven en de volgende vacature staat al open. Haar nieuwe doel? "Als het zo goed blijft gaan, hoop ik tien of twintig man te hebben binnen vijf jaar" vertelt Saartje. Ze legt de lat hoog, maar wij geloven dat het haar zal lukken in deze booming business.

Nood aan freelance administratieve ondersteuning?

Freelance Office - Saartje Buvé
Tel: 0496 44 08 96
Mail: saartje@freelanceoffice.be


Meer Webhero TV

Saartje Buvé van Freelance Office, Webhero TV, Ondernemersverhalen.

Webhero TV

Binnen de reeks "Ondernemersverhalen" nemen we je elke dinsdag mee naar een andere ondernemer uit de Webhero community. Ontdek inspirerende verhalen en leer lokale ondernemers kennen.Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!