Kelly Caubergs van FIZIQ - Binnenkijken bij bedrijven #33

Van kinepraktijk naar twee gezondheidspraktijken én een bloeiende webshop

Na haar studies startte Kelly Caubergs haar eigen kinepraktijk, maar al snel begon het kriebelen om in te zetten op gezond leven in de brede zin van het woord. Samen met haar man Bert Schouteden richtte ze FIZIQ op, een gezondheidspraktijk waar mensen terecht kunnen voor kinesitherapie, personal training, huidverbetering en voedingsadvies. Ze sloegen de handen in elkaar met het Belgische merk Rainpharma en intussen runnen ze twee succesvolle praktijken in Helchteren en Hasselt én een eigen webshop.

Kijk zelf even binnen bij FIZIQ via Webhero TV of lees onderaan verder.

Van kinepraktijk naar gezondheidspraktijk

Kelly, opgeleid als kinesitherapeut, heeft haar passie en expertise op het gebied van gezondheid ingezet om haar kinepraktijk om te toveren tot iets veel groters. Samen met haar man, een personal coach, heeft ze een gezondheidspraktijk opgebouwd waar ze niet alleen sportlessen geeft, maar ook voedingsbegeleiding biedt. Haar missie? Mensen inspireren om een gezonde levensstijl te omarmen en te genieten van een vitaal bestaan. Het was haar toewijding en de behoefte om mensen te helpen die haar uiteindelijk leidde naar RainPharma en hun geweldige gamma voedingssupplementen.

Kelly haar favoriete product?

Tijdens ons bezoek deelde Kelly enthousiast haar favoriete product: de High Tech AOX van RainPharma. "Dit voedingssupplement zit boordevol antioxidanten, die zorgen voor anti-aging aan de binnenkant van ons lichaam" vertelt ze. Het beschermt onze cellen en draagt bij aan een gezondere levensstijl. 

3 gewoontes van een succesvolle ondernemer

Volgens Kelly zijn er drie belangrijke gewoontes die elke ondernemer zou moeten cultiveren. Ten eerste benadrukt ze het belang van persoonlijk contact met klanten. Daarnaast vind ze het regelmatig organiseren van evenementen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten in de watten te leggen ook essentieel. Last but not least gelooft ze in de kracht van vernieuwing en het voortdurend streven naar verbetering.

Jo Deferm van Webhero en Kelly Caubergs van FIZIQ.

Is Kelly een ochtend of avondmens? 

Benieuwd naar Kelly's bioritme vroegen we haar of ze een ochtend- of avondmens is. Het antwoord was glashelder: ze is een echte ochtendpersoon! Haar dag begint al om zeven uur 's ochtends, fris en vol energie. Deze ochtendlijke vitaliteit komt, volgens ons, goed van pas bij het runnen van haar drukke bedrijf.

Hoe staat Kelly tegenover e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van Kelly's bedrijfsstrategie. Ze streeft ernaar om haar klanten minstens één keer per week te voorzien van waardevolle informatie en updates. Hoewel de frequentie kan variëren, heeft ze gemerkt dat regelmatige communicatie via e-mail resultaten oplevert. Het is een krachtig middel om klanten op de hoogte te houden en geïnteresseerd te houden in haar producten en diensten. 

Twee Webhero Awards in de prijzenkast!

Tijdens de Webhero Awards viel FIZIQ niet één keer, maar twee keer in de prijzen. Tijdens ons bezoek overhandigden we zowel de prijs 'Mail Hero' als '50K E-commerce Award'. Nogmaals het bewijs van een succesvolle online aanwezigheid en de effectiviteit van Kelly's e-mailmarketing strategie. Een ware inspiratiebron voor ondernemers!

Meer ondernemersverhalen

Kelly Caubergs van FIZIQ.

Webhero TV

In de reeks "Binnenkijken bij bedrijven" nemen we je elke dinsdag mee naar een andere ondernemer uit de Webhero community. Maak kennis met het gezicht achter het bedrijf en neem een kijkje achter de schermen van onze lokale ondernemingen.Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!