5 mooie websites door Webhero - 2018

Webhero bouwde al meer dan 800 websites en webshops in verschillende designs. We maakten een selectie van enkele mooie recente voorbeelden. 

1. Clandes - Skin Care

CLANDES Skin Care bij Veerle Kinot. Reeds 26 jaar maakt zij van haar beroep haar passie: mensen verwennen en verzorgen, een goed gevoel geven. 

https://www.clandes.be/

1. Clandes - Skin Care, website laten maken,  Webhero

2. Newvisionclinic - Oogkliniek

Een hypermodern dagziekenhuis, gekeurd door de strengste kwaliteitsinstanties en erkend door alle mutualiteiten en de meeste hospitalisatieverzekeringen. Ze hebben de beste apparatuur, oogartsen en chirurgen in huis voor cataractoperaties, lensimplantaties, voorzetlenzen en ooglidcorrecties.

https://www.newvisionclinic.be/

2. Newvisionclinic - Oogkliniek, website laten maken,  Webhero

Tijd voor een nieuwe website? Start nu.

3. Dexair - Ventilatie Reiniging

Een verstopte neus, concentratieproblemen of hoofdpijn: de oorzaak is vaak onzuivere lucht. Om een gezond klimaat te creëren in huis is je ventilatie onderhoud ontzettend belangrijk. Dexair staat graag in voor je ventilatie onderhoud en reiniging van de luchtkanalen. 

https://www.dexair.be/

3. Dexair - Ventilatie Reiniging, website laten maken,  Webhero

4. Group Vrebos - Ramen, deuren en veranda's

Met 35 jaar ervaring is Vrebos jouw specialist in het adviseren, produceren en plaatsen van ramen, deuren en veranda’s in zowel PVC als ALU.

https://www.group-vrebos.be/

4. Group Vrebos - Ramen, deuren en veranda's, website laten maken,  Webhero

5. Skills.be - Recruitment & Selection

Skills is een werving- & selectiekantoor in Leuven dat 100% op maat werkt waardoor de juiste kandidaat wordt aangeworven voor de job, ook bij moeilijk invulbare vacatures.

https://www.skills.be/

5. Skills.be - Recruitment & Selection, website laten maken,  Webhero

Nieuwe website laten maken? Probeer nu gratis.

Wil je meer zien? Hier vind je alle Webhero webdesigns: https://www.webhero.be/designs

Ontdek hier nog meer Webhero referenties: https://www.webhero.be/referenties 


Ben jij nog op zoek naar een nieuwe website en weet je niet waar te beginnen? Wij verzamelde enkele praktische websites in een lijstje om je alvast te inspireren

CSS DESIGN AWARDS

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen.

Deelnemers kunnen hun website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt.

Ben je in de fase dat je nog op zoek bent naar wat je wil en wil je  mooie websites die je kunnen inspireren? Dan moet je hier zeker eens een kijkje gaan nemen.

https://www.cssdesignawards.com/

Webdesign inspiratie op Pinterest

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie websites te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Via dit bord ‘Webdesign Inspiration’ kan je al kickstarten!

https://www.pinterest.com/search/pins/?q=webdesign%20inspiratie&source_id=VNuXFOp1&rs=srs

20 of the Best Website Designs to Inspire You in 2019

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 mooie websites verzameld die hij graag wil tonen:  

“These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.”

Een fantastisch lijstje met zeer mooie websites, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we… 

https://blog.hubspot.com/marketing/best-website-designs-list

Top 10 Creative and Beautiful eCommerce Websites Designs of 2018

Als je er niet in slaagt bezoekers een mooie website en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, laat je geld op tafel liggen. Met andere woorden, aantrekkelijk webdesign kan een cruciale factor zijn in succesvolle online verkoop en marketing. Hier hebben we top 10 eCommerce-websites vermeld om je te helpen bij het maken of opnieuw ontwerpen van uw online aanwezigheid, hopelijk kunnen zij je voldoende ontwerp inspiratie bieden.

https://medium.com/@tristaljing/top-10-creative-and-beautiful-ecommerce-websites-designs-of-2018-861687242d0d

35 Beautiful eCommerce Websites for Your Inspiration

Het ontwerpen van een blog of een persoonlijke website is één ding. Je moet je uiteraard ook zorgen maken over algemene design, gebruiksvriendelijkheid en website functionaliteiten, maar niet zo veel als je zou doen als het gaat om het ontwerpen van een eCommerce-website… 

We kunnen uren op details ingaan, maar in plaats van dat te doen, tonen we enkele van de meest inspirerende, goed ontworpen en mooie websites  voor eCommerce-winkels van populaire merken.

https://colorlib.com/wp/ecommerce-website-examples/

10 Places to Look for Website Design Inspiration

Corrine Soave: “The content is written, the platform is selected, and the wireframes are approved. All that’s left is to sit down and hammer out a beautiful design both you and the client will be happy with. It’s times like these when inspiration can escape us and we’re left in a creativity block. When I’m struggling to design a visually engaging website, I look to a few resources to get my creativity flowing again. The following is a list of favorite websites used for finding website design inspiration.”

Hier zijn de 10 mooie websites waar Corrine op zoek gaat naar inspiratie: 

https://www.webascender.com/blog/10-places-to-look-for-website-design-inspiration/