info@webhero.be 016 66 14 32
menu

What about us?

Webhero werd ontwikkeld door tech savvy webdevelopers in Leuven die gespecialiseerd zijn in websites op maat, webapplicaties en e-commerce platformen. Bij regelmaat van de klok kregen ze van zelfstandige ondernemers, kmo’s en eventorganisatoren de vraag om snel, gemakkelijk en goedkoop websites te maken… een ‘smooth’ platform… een Webhero website dus.

What about Webhero?

In mei 2014 rolde de eerste Webhero website de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal waarbij we binnenkort vlot de kaap van 1.000 websites halen. Dat zijn 1.000 Webhero klanten die bewust gekozen hebben voor een responsieve website of een online webshop die u zelf kan beheren in een betaalbaar en trendy webdesign en binnen de 24 uur online kan.

What about the Webhero Smile?

Als ondernemer moet u ondernemen… het maken en lanceren van een website of webshop neemt het Webhero team met veel plezier van u over. Heeft u een logo, een slogan, foto’s, video’s of enkele wilde ideeën? Stuur het ons door en zonder twijfel verschijnt er een grote smile op uw gezicht wanneer u een dag later onze gratis Webhero demo ontvangt.

What about the Webhero extra mile?

What about the Webhero extra mile? Wij zorgen vandaag dat uw website van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen. Een inschrijvingsmodule voor een event, een online bestelformulier voor een broodjeszaak, een menukaart voor een restaurant, een mooie portfolio met foto’s en video’s, een ingebouwde zoekwoordplanner? Alle toeters en bellen zijn inbegrepen in het Webhero platform!

Vraag een offerte aan of bel ons op 016 66 14 32