info@webhero.be 016 66 14 32
menu

De Belgische leider in het bouwen van websites voor zelfstandigen en KMO’s.

Onze designs zijn de mooiste manier om jouw ideeën online te presenteren. Spring eruit met een professionele website, portfolio of online winkel.

“De manier waarop websites voor zelfstandigen en kleine ondernemingen worden gebouwd en onderhouden is achterhaald. In 2019 kan dat eenvoudiger, eerlijker en betaalbaarder.”

Jo Deferm — Zaakvoerder
Webhero mockup
Webhero design milano
Webhero mockup
Webhero design milano
Webhero mockup

Wij bouwen, jij beheert, wij bewaken.

Met de Webhero beheermodule kan je op een gebruiksvriendelijke manier pagina’s creëren en inzetten voor oneindig veel toepassingen.

Stijg naar de top van Google en overtref je concurrenten.

Bouw autoriteit met je website.

Controleer met onze SEO-tool elke pagina van je website voor een ruime selectie van SEO-parameters. Zoek SEO-problemen op de pagina en los ze onmiddellijk op. De Webhero SEO-tool detecteert ontbrekende keywords, de plaatsing van keywords, ontbrekende metatags, interne en uitgaande links, optimalisatie van foto’s, ...

Onze klanten

Yasmin Van Craen

Yasmin Van Craen

Zaakvoerder Imperia Vastgoed

Webhero ging tot het uiterste om de implementatie van Whise te laten slagen. De openheid, eerlijkheid en drive om de websites te blijven verbeteren, apprecieer ik enorm. Elke starter, groeier of KMO zou moeten kennismaken met het Webhero team.

Jessica van Humbeeck

Jessica van Humbeeck

Zaakvoerder Thee met een Verhaal

Mijn website is altijd up-to-date en goed vindbaar in Google. En op elke vraag die ik stel aan het Webhero team, reageren ze zo snel. Samengevat? Snelle, vlotte en transparante service!

Yante Van Ham

Yante Van Ham

Punch Powertrain Solar Team

Super gebruiksvriendelijk en je kan alles zelf snel en eenvoudig aanpassen. Webhero communiceert duidelijk, werkt transparant en helpt ons altijd snel verder. Wij zouden het alleszins iedereen aanraden.

Integraties

Webhero sites zijn superslimme websites. In 2019 is de connectiviteit tussen je website en andere online tools belangrijker dan ooit.

Website laten maken?

Professionele website laten maken

Je eigen website is je digitale uitvalsbasis. Van hieruit bereid jij je acties voor, vat je surfers vastberaden bij de kraag en laat jij je eigen stem horen over laptops, smartphones en tablets heen.

Professionele websites die nooit meer verouderen

Als ondernemer moet je ondernemen… een website laten maken neemt het Webhero team met veel plezier van je over. Wij zorgen vandaag dat je website van morgen technisch up-to-date blijft en er voortdurend nieuwe tools en state-of-the-art webdesigns bijkomen.

Vindbare website laten maken

Heb je het druk en heb je geen tijd om zelf een website te maken? Laat dan een professionele website laten maken die:

jouw bedrijf de juiste uitstraling geeft
goed scoort in Google
aangepast is voor alle mobiele toestellen (responsive webdesign)

Webhero is al onderweg!

Webhero is jouw digitale redder in nood, met een duidelijke missie: jou een eerlijke weboplossing voorschotelen. Zijn superkracht? Een straffe webtool die hij samen met jou bedient! Zijn geheime wapens: eenvoud, snelheid en betaalbaarheid. Een website laten maken wordt zo kinderspel.

Een eigen webshop laten maken

Blijf 24 uur per dag en 7 dagen op 7 geopend en genereer extra omzet en meer klanten. Klinkt als een strak plan? Laat je webshop maken door onze digitale Webheroes en geniet van een gratis testperiode van een maand.

Webdesign bureau

Webhero maakt betaalbare websites voor ondernemers. Onze webdesigners maken in no time gratis en vrijblijvend een eerste versie van je website. Ze regelen de volledige technische set-up. We geven ook een rondleiding in het Webhero systeem zodat je zelf pagina’s kan beheren en toevoegen.